Neo

Κυριακή, κοντή γιορτή…

Με αυτή την παροιμία, απαντούν τις τελευταίες ώρες τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στην ερώτηση ‘τι μέλλει γενέσθαι’ με τις υποψηφιότητες για την ηγεσία του κόμματος. Και αυτό διότι οι τελευταίες εξελίξεις είναι ραγδαίες και δεν είναι πάντα εύκολο να τις παρακολουθούν όλες.
Σήμερα το μεσημέρι, όμως, στις δύο, λήγει τυπικά η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος κάποιου. Στην πραγματικότητα, σήμερα λήγει και η προθεσμία για την κατάθεση των υπογραφών που θα πρέπει να συνοδεύουν αυτή την εκδήλωση ενδιαφέροντος, προκειμένου να καταστεί υποψηφιότητα. Ωστόσο, είναι πιθανό μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αυτή να πάρει κάποια παράταση, ώστε να διευκολυνθούν οι νέοι ενδιαφερόμενοι να συλλέξουν τις απαιτούμενες υπογραφές. Για να δούμε…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. MANOS 11:36 16/10/2021

    Αγαπητε κ.Δημοσθενη, καλα κανεις και τους το επαναλαμβανεις αλλα αδικα κουραζεσε . Τα δια λαθη σπο το 2010 μεχρι και γνωριζεις πολυ καλα οτι την μεγαλη χημια την εκαναν οι του Πασοκ και οχι οι αντιπαλοι του. Δυστηχως χαθηκε και αυτη η ευκαιρια να γινει κατι και να ξεκολλησουν απο την στασιμοτητα .

  2. Βρε παιδιά , στην βιτρίνα του Κινηματος Αλλαγής ,
    άντε και του παλαιού ΠΑΣΟΚ ,
    ΓΙατι δεν ακούτε την βάση σας ;
    Αν θέλετε πρόοδο και πορεία προς την αλλαγή της κοινωνίας ,
    Πράσινη Ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος μας,
    γιατί δεν προσπαθείτε να πείσετε τον Γιώργο Παπανδρέου να αναλάβει αυτός την Αρχηγία και να πορευτεί προς το 44% των ψηφοφόρων,
    αφού ότι μας είπε και ότι εκανε βγήκαν μπρος όφελος. Της πατρίδας μας .
    ΟΛΑ μα ΟΛΑ !
    Ακόμη και το πρώτο μνημόνιο το πιο συμφεροντολογικό για μας ,
    αφού οι αλλοι μας έφεραν πολύ περισσοτερα, με καπιταλ κοντρολς και προστασία των τραπεζών, όχι του Ελληνικού λαού και του χρέους των .
    Καλέστε από μόνοι σας τον Γιώργο Παπανδρέου,
    να αναλαβει τα ηνία και να μας οδηγήσει στην πραγματική πρόοδο.
    Δίχως πια γυρολογους και Γεραμανοτσολιαδες ! Ή αυτούς που αποκάλεσαν εμάς έτσι για να σας κοροϊδέψουν άπειρες φορές, όχι μια !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.