ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέο στραβοπάτημα

Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον: 1-1

Δεύτερη σερί εντός έδρας απώλεια βαθμών για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, που έμεινε στο 1-1 με την Έβερτον και δείχνει πως δεν μπορεί να συνέλθει.

Το θέατρο των ονείρων εξελίσσεται σε… εφιάλτη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν νέα απώλεια βαθμών αφού μετά την ήττα από την Άστον Βίλα (0-1) την περασμένη εβδομάδα, τώρα κόλλησαν στο 1-1 με την Έβερτον.

Δεν μπορεί να συνέλθει η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που και μεσοβδόμαδα με την Βιγιαρεάλ ήταν κάκιστη, αλλά τουλάχιστον είχε καταφέρει με γκολ στο φινάλε να κερδίσει, ενώ απέναντι στην Έβερτον γλίτωσαν την ήττα μέσω VAR!

Το ματς είχε ισορροπημένο ξεκίνημα, με καλό ρυθμό αλλά λιγοστές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, αφού τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καθαρό μυαλό στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Η Γιουνάιτεντ ανέβασε στην απόδοσή της στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου, πιέζοντας αρκετά και βρήκε το γκολ που της έδωσε προβάδισμα στο 43ο λεπτό όταν ο Μπρούνο Φερνάντες έσπασε στον Μαρσιάλ που με ωραίο πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Τα πράγματα πήγαιναν καλά για την ομάδα του Μάντσεστερ, παρότι δεν είχε καλό πρόσωπο, ωστόσο άρχισαν να… δυσκολεύουν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει καλά τους χώρους, έδειχναν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στην κόντρα και έτσι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης… παγώνοντας το «Ολντ Τράφορντ».

Ήταν το 65ο λεπτό όταν η Έβερτον ξεδιπλώθηκε υπέροχα στην αντεπίθεση, με τον Ντουκουρέ να βγάζει τον Τάουνσεντ σε θέση βολής και τον μεσοεπιθετικό των φιλοξενούμενων να «εκτελεί» τον Ντε Χέα για το 1-1.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνέλθουν, να πάρουν τα ηνία, ο Σόλσκιερ έβαλε Σάντσο, Ρονάλντο, Πογκμπά αλλά τίποτα δεν άλλαξε και να γλιτώνουν την ήττα στο φινάλε, όταν μέσω VAR το γκολ του Μίνα ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ σφραγίζοντας το τελικό σκορ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
Σάββατο (2/10)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 1-1 (43' Μαρσιάλ - 65' Τάουνσεντ)

Γουλβς-Νιούκαστλ (17:00)
Λιντς-Γουότφορντ (17:00)
Μπέρνλι-Νόριτς (17:00)
Τσέλσι-Σαουθάμπτον (17:00)
Μπράιτον-Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή (3/10)
Γουέστ Χαμ-Μπρέντφορντ (16:00)
Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ (16:00)
Τότεναμ-Άστον Βίλα (16:00)
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.