ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο κάλεσμα σε συμμετοχή από τον πρώην πρωθυπουργό

Να γιατί είμαι υποψήφιος

Την απόφασή του να μπει στην κούρσα διεκδίκησης της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής εξηγεί με μία ανάρτησή του στα social media, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που καλεί για άλλη μια φορά όλους σε συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία.

Λίγο πριν προσκομίσει μάλιστα τις απαιτούμενες υπογραφές για την επικύρωση της υποψηφιότητάς του, που λέγεται ότι θα ξεπερνούν κατά πολύ τον απαιτούμενο αριθμό μεταξύ των μελών την ΚΠΕ, αλλά και χιλιάδες άλλων μελών του Κινήματος Αλλαγής σε μία επίδειξη δύναμης που ταιριάζει στην ιστορία του, ο Γιώργος Παπανδρέου καλεί τους ‘ακολούθους’ του να υπογράψουν υπέρ του…

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού :

Φίλες και φίλοι,

Αποφάσισα να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία μιας μεγάλης και ισχυρής Παράταξης, πρωταγωνιστή και πάλι των εξελίξεων και καταλύτη για τη διαμόρφωση μιας

προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, ικανής να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντηρητική.

Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απαραίτητη.

Η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια.

Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε σε πέρας αυτό το σπουδαίο έργο.

Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί ή να εκτυπώσετε το έντυπο της φόρμας.

7 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Στο σχόλιο της η κ. Μαργαρίτα Βερύκιου από την Ζάκυνθο του Διονύσιου Σολωμού του οποίου η δύο πρώτες στροφές τοι ποιήματος του “Ύμνος προς την ελευθερίαν “ αποτελούν τον Εθνικο μας ύμνο .

  Μας τονίζει ότι δεν θα πάρει τίποτε από τις πρωτασεις του Παπανδρέου για την πρόοδο στη Ελλάδα , την πράσινη ανάπτυξη στην Ευρώπη και όπου αλλου γίνεται. Και ομοίως στην Ειρήνη στον κόσμο .
  Κρατάει μόνον τις προτάσεις των φυλακισμενων για εγκλήματα μελών της Xρυσής Αυγής της , που κρατάνε και τον Μητσοτάκη δέσμιο ,
  Αφού δεν αποτάσσει από το κόμμα του τον Κώστα -Καραμανλή -σμό να δει τα πράγματα μακρύτερα από την μύτη του.
  Ξεβρακώνεσαι πάλι , Μαργαριτα !

 2. Προοδευτική διακυβέρνηση σημαίνει και άλλα μνημόνια και άλλοι παράνομη μετανάστες και άλλη πιο μεγάλη ακόμα υποδούλωση της Ελλάδας. Μην ξεχνάμε ότι αυτός με τον άθλιο Ραγκούση που δραπέτευσε στον ΣΎΡΙΖΑ, είναι οι εμπνευστές για την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Όχι Τζέφρι. Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε.

 3. Όλοι οι βολεμένοι πολιτικοί ,
  και όλοι οι πουλημένοι στα ειδικά τους συμφέροντα
  ψευδοαριστεροδεξιοί , πολίτες και μπερδεμένοι, ή , οι διαπλεκόμενοι αρθρογράφοι
  ( φυσικά και όλα τα τρόλ της στήλης μας εδώ ) ,
  Θα θα μας τονίζουν την γνώμη τους στο “ γιατί επανέρχεται στην ενεργό πολιτική ο Πρώην Πρωθυπουργός μας”.
  Ναι αυτός του 44%. !
  Η απάντησης είναι απλή . Δεν εγκατεληψε ποτέ τηνπολιτικη !!
  ύστερα από την επιτυχημένη σωτηρία της πατρίδας μας το 2011.
  ΣΚοπός του ήταν να μην διχάζει ,
  Αλλά να ενώνει ,
  Ήρθε τώρα η ώρα της ένωσης ,
  Όχι όμως όσο ελπιζουν μερικοί ……
  Ένωση στην προοδευτική προσπάθεια του τόπου μας , όχι τις καταστρεπτικές ενεργιες και πολιτικαντικες αποφάσεις των ακρων του Μητσοτάκη και του Τσίπρα .
  Δεν παραιτήθηκε από κανένα αλλο αξίωμα του , παγκόσμιο ή , εγχώριο και αγωνίζεται να καλυτερέψει την ζωή από την γειτονιά του μέχρι και τον πλανήτη μας .

 4. Ζ 9:16 22/10/2021

  Τρέμουν όλοι οι δεξιοί! Και μόνο γι αυτό αξίζει! Ο Πρετεντέρης χθες στις ειδήσεις τα είχε χαμένα και μιλούσε σαν καθυστερημένος. Μου θύμισε τον Πρετεντέρη λίγο πριν πάρει το 44% το 2009 ο Παπανδρέου. Δείτε το, θα σας διασκεδάσει, περίπου στο 19.30: https://www.megatv.com/etvshows/519403/mega-gegonota-kentriko-deltio-eidiseon-21-10-21/

 5. Όλοι στις κάλτσες

 6. Alkinoos 1:49 22/10/2021

  Ο Μόνος που έχει πει μόνο αλήθειες!!
  Ο μόνος που δεν χάιδεψε αυτιά !!

 7. Να βγει στο λαό και να λέει την αλήθεια!!!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.