ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περαστικά από Οικονόμου, Πλεύρη, Γεωργιάδη και Γαϊτάνη στην Φώφη Γεννηματά

Περαστικά ευχήθηκαν στην Φώφη Γεννηματά για την περιπέτεια της υγείας της στελέχη της κυβέρνησης, όπως οι Γιάννης Οικονόμου, Θάνος Πλεύρης και Αδωνις Γεωργιάδης μέσω Twitter.

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημείωσε με δήλωσή του: «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της».

«Εύχομαι ολόψυχα περαστικά στην Φώφη Γεννηματά», έγραψε ο υπουργός Υγείας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, από την πλευρά του, σημείωσε: «Πολλά περαστικά στην Φώφη Γεννηματά και ταχεία ανάρρωση. Είναι δυνατή θα τα καταφέρει».

«Ευχόμαστε από την καρδιά μας ταχεία ανάρρωση και καλή δύναμη στην κυρία Φώφη Γεννηματά στον αγώνα που δίνει», σημειώνει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Γεννηματά εισήχθη με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα δημιουργήθηκε από υποτροπή στο μείζον θέμα υγείας που αντιμετωπίζει επί πολλά χρόνια με τον καρκίνο.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.