Πέθανε ο Αμπντούλ Καντίρ Χαν, ο πατέρας της ατομικής βόμβας στο Πακιστάν
Ο Αμπντούλ Καντίρ Χαν, πατέρας της ατομικής βόμβας στο Πακιστάν και εθνικός ήρωας για τους θαυμαστές του, πέθανε σε ηλικία 85 ετών, μετέδωσε σήμερα το πακιστανικό εθνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο PTV.
Ο Πακιστανός πυρηνικός επιστήμονας, ο οποίος έχαιρε θαυμασμού επειδή έκανε το Πακιστάν την πρώτη ισλαμική πυρηνική δύναμη, αλλά κατηγορήθηκε για παράνομη διάδοση τεχνολογιών προς το Ιράν, την Βόρεια Κορέα και τη Λιβύη, πέθανε μετά την νοσηλεία του για προβλήματα στους πνεύμονες, σύμφωνα με το PTV.
Οι γαρίδες είναι ένα εύκολο μεζεδάκι, για να συνοδεύσουμε την μπιρίτσα ή το κρύο ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα