Neo

Πώς διαβάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ τις μιντιακές επιθέσεις στον ΓΑΠ…

Πριν καν τις χθεσινοβραδινές ανακοινώσεις του Γιώργου Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός είχε αρχίσει να δέχεται επιθέσεις από πολλά ΜΜΕ -κυρίως φιλοκυβερνητικά. Η «Καθημερινή», μάλιστα, τού αφιέρωσε ακόμη και το κύριο άρθρο της, καλώντας τον να… αφήσει την Ιστορία να τον δικαιώσει και να μείνει στα μετόπισθεν. Παράλληλα, πολλές επιθέσεις δέχθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου και από τα Μέσα του συγκροτήματος Μαρινάκη (Alter Ego) και, κυρίως από τα «Νέα», όπως και από το «Βήμα». Τούτων δοθέντων, στην Κουμουνδούρου έχουν σημειώσει προσεκτικά αυτές τις επιθέσεις, καθώς τα ίδια Μέσα έχουν πολλάκις επιτεθεί και στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν και τα πράγματα δεν είναι «άσπρο-μαύρο» στην πολιτική, στον ΣΥΡΙΖΑ συμπεραίνουν ότι για να επιτίθενται εμβληματικά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στον Γιώργο Παπανδρέου με αυτό τον τρόπο, μάλλον το Μαξίμου δε θα ήθελε να τον δει στο τιμόνι του Κινήματος Αλλαγής. Βεβαίως, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν συνεχίζουν την επαγωγή, γιατί εκτός από το πώς «διαβάζουν» τις μιντιακές επιθέσεις στον Γιώργο Παπανδρέου, έχουν να ασχοληθούν και με την εύλογη ανησυχία τους για το γεγονός ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει γίνει πάλι «της μόδας»…

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Τσίπρας και Παπανδρέου, το φονικό πολιτικό δίδυμο της καταστροφής. Προοδευτική διακυβέρνηση σημαίνει και άλλα μνημόνια και άλλοι Ισλαμιστές κακοποιοί λαθρομετανάστες.
    Ο Τζέφρι με τον Ραγκούση μαζί έφτιαξαν τον άθλιο νόμο της απόδοσης της Ελληνικής Ιθαγένειας στους κακοποιούς παράνομους μετανάστες.

  2. Z 9:07 22/10/2021

    Αφού λύσσαξαν όλοι οι δεξιοί με την υποψηφιότητα Γιώργου Παπανδρέου σημαίνει ότι είναι κάτι καλό για τους υπόλοιπους! Εκείνος όμως που έχει πραγματικά πάθει κατάθλιψη είναι ο Λοβέρδος που βλέπει το όνειρό του, να γίνει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μαζί με τη ΝΔ, να καταστρέφεται. Αν κερδίσει ο Παπανδρέου ο Λοβέρδος θα μετακομίσει στη ΝΔ. Αν συμβεί το απίθανο, να κερδίσει ο Λοβέρδος, τότε το ΚΙΝΑΛ δεν θα πιάσει ούτε 3% και δεν θα μπει στη βουλή, αφού όσοι κλίνουν προς τη δεξιά θα ψηφίσουν ΝΔ ενώ οι ψηφοφόροι του ΓΑΠ θα ψηφίσουν άλλο κόμμα. Θα κάνω και μια πρόβλεψη: μετά τη νίκη Παπανδρέου οι Λοβέρδος, Βενιζέλος, Καϊλή, Κεφαλίδου, Φλωρίδης, Διαμαντοπούλου κλπ δεξιά στρατιωτάκια θα πάνε και επίσημα με τη ΝΔ και ίσως να είναι και υποψήφιοί της. Δυστυχώς τα κεντροδεξιά σενάρια, που λέγαμε κάποτε και δεν πιστεύαμε ότι θα βρεθούν προδότες να τα εφαρμόσουν, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με την κυβέρνηση Παπαδήμου, Σαμαροβενιζέλων, Μενδώνη, Χρυσοχοϊδη κλπ σήμερα, αλλά και θα συνεχιστούν. Ας μην ξεχνούν όμως ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν αλλά τον προδότη κανένας. Όλοι αυτοί θα περάσουν στην ιστορία ως προδότες του σοσιαλιστικού κινήματος. Γιώργο έχεις υποχρέωση να ξανακάνεις το ΠΑΣΟΚ σοσιαλιστικό και να διώξεις και τους τελευταίους προδότες, οι οποίοι πριν από 10 χρόνια σε απομάκρυναν με πραξικόπημα, ακριβώς ίδιοι με τον εφιάλτη της Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκη! Γιώργο έχεις υποχρέωση να ξαναδώσεις το χαμόγελο σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, να επαναφέρεις το κοινωνικό κράτος, την εργασιακή δικαιοσύνη, την παρεμπόδιση εκμετάλλευσης του αδύνατου από τον ισχυρό, τις δημόσιες υποδομές, δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, δημόσιο έλεγχο στους καταστροφείς του περιβάλλοντος!

  3. Alkinoos 1:46 22/10/2021

    Εφιάλτης για τους Κωλοτουμπες ;;

  4. Dimitris 21:32 21/10/2021

    Ναι,ναι της μόδας σαν τα τσόκαρα ένα πράγμα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.