Neo

Πρώτα trends στα social media το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου

«Πουλάει» πολύ, καθώς φαίνεται, το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς μετά την πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού στον δρόμο προς τις εσωκομματικές κάλπες για την ανάδειξη ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, έχει γίνει το νούμερο ένα θέμα στις συζητήσεις, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί κανείς.
Το ενδιαφέρον για το τι μέλλει γενέσθαι στην παράταξη, αλλά και ποιος θα είναι ο ρόλος του Γιώργου Παπανδρέου σε αυτό, φαίνεται εξάλλου και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έχουν κατακλυστεί από σχετικά σχόλια, ανθρώπων εντός και εκτός χώρου. Δεν είναι τυχαίο ότι από τα πρώτα trends στο Twitter τα τελευταία εικοσιτετράωρα, είναι οι λέξεις «ΠΑΣΟΚ», «ΓΑΠ» και «Παπανδρέου».

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Εγώ πάντως οφείλω να πω, ότι ο Ν. Φελέκης μου έλεγε από το Σάββατο 16/10 ότι ο Γιώργος θα είναι τελικώς υποψήφιος και θα διεκδικήσει την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Προσωπικά δεν πίστευα ότι θα κατέβει αλλά, όπως αποδείχτηκε, ο Φελέκης είχε πιο σωστή εκτίμηση των πραγμάτων ή την έγκυρη.πληροφόρηση εκ των έσω….!!!

  2. Ο Γιώργος Παπανδρέου για να μην θεωρηθεί ότι επεμβαίνει στα Δικαιώματα των συναδέλφων του να διαλύσουν το μόνο κόμμα του προοδευτικού Σοσιαλδημοκρατικού Κέντρου στην πατρίδα μας ,
    Είμαι βέβαιος, δεν ζήτησε από τους υπόλοιπους μνηστήρες, να αποσυρθούν από την διαδικασία .
    Δεν είναι του στυλ να υπόσχεται ή να απειλεί , για να κερδισει ο ίδιος υποστήριξη .
    Η σοβαρότητα της διεκδίκησης της αρχηγίας στο Δικό μας κόμμα όμως , όταν οι μελλοντικοί μας αντίπαλοι
    ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες γενικές εκλογές με το σύστημα της απλής αναλογικής θέλουν να μας κλέψουν ακόμη δύναμη ,
    είναι πολύ αναγκαίο οι ίδιοι οι μνηστήρες να καταλάβουν τι θα οφελήσει την παράταξη μας , για να οφεληθεί και η πατρίδα μας όταν θα περάσουμε εύκολα με τον Γιώργο Παπανδρέου στις Δεύτερεs Εκλογές ,
    Σαν Αξιωματική Αντιπολίτευσης .
    Και ναι μεν φαίνεται καθαρά ότι ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος σαν ηγετικό στέλεχος της Ομάδας του Βενιζέλου που συνεργάστηκε με τον Σαμαρά στο 4-2-1 σύστημα θα το πάει μέχρι τέλους …
    και όταν δεν θα τα καταφέρει θα μας αφήσει σύξυλους για να ενταχθεί στις κατακτήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.
    Όπως θυμάστε έτσι ακρυβως έκανε και ο Γιάννης Ραγκούσης πηγαίνοντας όμως στην κατεύθυνση της καρέκλας που του πρόσφερε ο Τσίπρας .
    Με όλα τα παραπάνω ειπωμένα ,
    εγώ ένας άνθρωπος της βάσης του Κινήματος Αλλαγής,
    Ξορκίζω τους υπόλοιπους μνηστήρες εκτός από τον Λοβέρδο τον οποίο θέλω ν´ αναμετρηθεί μονος με τον ηγέτη μας του 44%. Θα δει τότε ο κ Λοβερδος ποσ´ απίδια πιάνει ο σάκκος του !
    Και θα συνέλθει και το Δίπολο για ν´ αλλάξουμε , ώστε να μην ξανΒουλι@ξουμε , όλοι μας !


  3. Mήπως είναι παραπειστική η λεζάντα σας ;
    Η σωστή θα έπρεπε να λέει “ πουλάει το θέμα που Δημιουργήθηκε , από κλπ …..
    αντί ότι “πουλάει πολύ ΠΑΣΟΚ και Γιώργος Παπανδρέου κλπ ,κλπ “….
    Προσοχή δεν είστε μόνοι σας εκεί στην σύνταξη , αλλά και ρπστην ανάρτηση των σχολίων μας , όπου έχουν παρατηρηθεί τεραρυτα και σημεία από φίλους. Των πατσαβούρων που κυκλοφορούν χυδαία και ανενόχλητα στον ιστότοπο αυτόν !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.