ΕΛΛΑΔΑ

Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ: Τετράωρη στάση εργασίας την Παρασκευή το βράδυ

Στην πραγματοποίηση 4ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας προχωρούν οι ηλεκτροδηγοί του Τραμ, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, από τις 10.00 το βράδυ έως τη λήξη των δρομολογίων.

Οι εργαζόμενοι ηλεκτροδηγοί σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Φτάσαμε μετά από 2,5 χρόνια, οι Ηλεκτροδηγοί ΤΡΑΜ, με τις καθημερινές υπεράνθρωπες προσπάθειες και με το φιλότιμο τους, να προσπαθούν να βγάλουν εις πέρας, ένα συγκοινωνιακό έργο με το ελάχιστο επιτρεπτό όριο ασφάλειας. Παρά τις αλλεπάλληλες επιστολές διαμαρτυρίας, εξώδικα, στάσεις εργασίας, δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα και σήμερα, καμία ορατή βελτίωση στο δίκτυο της γραμμής ΤΡΑΜ, όσο αφορά το θέμα της Νέας Τηλεματικής.

Μετά και την τελευταία ενέργεια που πραγματοποιήσαμε, στο πλαίσιο επίλυσης του ζητήματος (Δημόσιος διάλογος με την ΣΤΑΣΥ στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας και αναστολή στάσης εργασίας στις 6/10/2021), την παραδοχή της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ για τη σοβαρότητα του προβλήματος, προτάσεις από την πλευρά της εταιρίας για επιπλέον πίστωση χρόνου, χωρίς όμως να παρουσιαστούν ουσιαστικές λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος, το ΔΣ του ΣΗΤΑ αποφάσισε την πραγματοποίηση 4ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας την Παρασκευή 15/10/2021 από τις 22:00 μ.μ. έως τη λήξη των δρομολογίων και επιπρόσθετα το ζήτημα να ακολουθήσει την νομική οδό, μέσω των δικηγόρων του σωματείου».

«Ζητάμε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την αναστάτωση που θα δημιουργηθεί, περιμένουμε την κατανόησή του και ελπίζουμε να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων, διεκδικώντας μαζί ποιοτικότερα και ασφαλέστερα δρομολόγια για τη γραμμή ΤΡΑΜ» καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.