Neo

Η «Αναγέννηση» του Παύλου

Το σχέδιό του για την Χώρα και την Παράταξη, έδωσε χθες, μία εβδομάδα πριν από τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, ο υποψήφιος για τη θέση, Παύλος Γερουλάνος.
Στο κείμενο υπό την κωδική ονομασία «ΑναγέννησηΙΙ», ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρεται στην ανάγκη για αποσυγκέντρωση της εξουσίας, ως προϋπόθεση για τη δίκαιη κατανομή του πλούτου και για ανάπτυξη της πατριωτικής οικονομίας, ως θεμέλιο πάνω στο οποίο θα χτιστεί και πάλι η μεσαία τάξη στην χώρα.
«Σήμερα η χώρα οδηγείται σε νέα μνημόνια από μία ακόμα κυβέρνηση της ΝΔ που πιστεύει ότι κάνοντας το ίδιο πράγμα θα έχει διαφορετικό αποτέλεσμα», λέει μεταξύ άλλων ο Παύλος Γερουλάνος, που καταγγέλλει συγκέντρωση όλης της εξουσίας στο Μέγαρο Μαξίμου. «Αυτή η πορεία πρέπει να σταματήσει τώρα. Οι εκλογές του Κινήματος Αλλαγής είναι το πρώτο βήμα για να δημιουργήσουμε πολιτικά κυρίαρχο αντιπολιτευτικό λόγο, οικοδομώντας πάνω στο κεκτημένο σοβαρής αντιπολίτευσης επί της αειμνήστου Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά, και μετά κυβερνητικό πρόγραμμα που μπορεί να δημιουργήσει πλειοψηφικό ρεύμα και να πάει τη χώρα μπροστά», σημειώνει μεταξύ άλλων, ανεβάζοντας κι άλλο τον πήχη.
Δείτε εδώ ολόκληρο το κείμενο της Αναγέννησης ΙΙ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.