ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρέθηκε σήμερα το απόγευμα

Καβάλα: Κάλεσμα στις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου

Οι Σέρρες σήμερα έστειλαν το μήνυμα της νίκης και της δημιουργίας ενός μεγάλου και ισχυρού προοδευτικού σοσιαλιστικού κινήματος, που μπορεί να ανατρέψει τη σημερινή καθηλωτική ισορροπία και να πρωταγωνιστεί στις πολιτικές εξελίξεις.

Θέλουμε η χώρα να πορευτεί στο μέλλον με ένα ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο, που και να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις αιτίες των προβλημάτων και να οδηγεί την Ελλάδα και τους Έλληνες με σιγουριά στη μετάβαση στη νέα εποχή, απαντώντας ουσιαστικά στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας.

Θέλουμε, στο πλαίσιο αυτό, και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης του πρωτογενούς τομέα της παραγωγής, για νέες ελκυστικές και ανταγωνιστικές παραγωγές, με ποιοτικά προϊόντα και υψηλή αξία.

Οι Σέρρες είναι ένας νόμος ιστορικός με πλούσιο φυσικό πλούτο και έναν παραγωγικό κάμπο που παρακμάζει εξαιτίας των επιλογών της Νέας Δημοκρατίας.

Και με συγκριτικά πλεονεκτήματα που παραμένουν αναξιοποίητα, όπως η γεωθερμία και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που μπορούν να καταστήσουν τη χώρα μας ενεργειακά αυτόνομη και ελκυστική για επενδύσεις.

Αλλά χρειαζόμαστε και ένα σχέδιο, με το οποίο θα καταστήσουμε τη χώρα ελκυστικό προορισμό για φοιτητές από όλο τον κόσμο ενισχύοντας τα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα και διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας. Το τονίζω γνωρίζοντας το πόσο ταλαιπωρείται η περιοχή από την υψηλή ανεργία, που χτυπά ιδιαίτερα τους νέους.

Ας κάνουμε λοιπόν, το πρώτο βήμα για αυτήν τη νικηφόρα πορεία που ονειρευόμαστε, κάνοντας παράλληλα την ελπίδα, λεωφόρο προοπτικής για ένα καλύτερο μέλλον.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. H πολιτική πλατφόρμα και φιλοσοφία ενάρετων οραματιστών πολιτικών ,
  σαν τον Γιώργο Παπανδρέου που ευτυχώς μας προσφέρεται και την Φώφη Γεννηματά ,
  που μόλις δυστυχώς απωλέσαμε , …..
  Ο βίος, η πολιτεία , τα παραδείγματα και επιτεύγματα ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ βγαλμένα ΑΠΟ ΤΗΝ Δημοκρατική τους πίστη .
  Είναι και το ζητούμενο για μας!
  Είμαστε Ενεργοί πολίτες, που δεν επιζητούμε ρουσφέτια ,αλλά που
  συμφωνούμε και υποστηρίζουμε Δίκαιες προοδευτικές πολιτικές για όλους τους συμπολίτες μας, με ισότητα ,αξιοκρατία και Διαύγεια !
  Δίκαιη και ισομερή σε όλους προόδο με Πράσινη ανάπτυξη και Αλλαγή της σημερινής μας Πρακτικής
  όπου σε πολλά σημεία της χωλαίνει .
  Για τούτο «Διεκπεραιώνει υπόγειες πρακτικές λειτουργίες » στο κατεστημένο της Κοινωνίας μας παράνομα ….και με την βοήθεια του σημερινού πολιτικού Δίπολου ΝΔ και Συ4ιζα !
  Γισυτο υποθέτω ότι οι περιοδείες Παπανδρέου με αφορμή την καμπάνια του για την Αρχηγία στο Κίνημα Αλλαγής
  παράγει οξυγόνο και ελπίδες σε όλα τα διαμερίσματα της πατρίδας μας !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.