ΥΓΕΙΑ

Είχε υποκείμενο νόσημα

Κορωνοϊός: Κατέληξε 31χρονος στο Νοσοκομείο του Ρίου

Τριάντα εισαγωγές στην εφημερία Παρασκευής - Σαββάτου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Κατέληξε 31χρονος ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στη ΜΕΘ Covid του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr είχε υποκείμενο νόσημα. Την ίδια ώρα πιεστική εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, άνοιξε και πέμπτη κλινική κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Ρίου και στην ορθοπεδική πια νοσηλεύονται ασθενείς με Covid, λειτουργεί και μια ακόμα για τα ύποπτα, ενώ στις εφημερίες Παρασκευής - Σαββάτου έγιναν τριάντα ακόμα εισαγωγές περιστατικών κορωνοϊού.

Ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Παθολογίας- Λοιμώξεων και Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ Μάρκος Μαραγκός ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr πως «τα πράγματα είναι δύσκολα. Για μας σαν γιατροί είτε είναι εμβολιασμένοι οι ασθενείς είτε όχι τους αντιμετωπίζουμε το ίδιο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και ίδια είναι η αγωνία μας και για τους δύο. Το θέμα είναι να μην μπει κανείς στο νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα». Την ίδια ώρα προσθέτει πως είναι μεγάλη ανάγκη να προχωρήσει ο εμβολιασμός και όσοι είναι να κάνουν την τρίτη δόση και έχει έρθει η ώρα, να την κάνουν και να μην την καθυστερήσουν. «Η τρίτη δόση είναι σημαντική», επισημαίνει.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.