ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γερουλάνος: «Την Κυριακή να γίνει η καθεμία και ο καθένας από εμάς η Αλλαγή που έχει ανάγκη η παράταξη και η Ελλάδα»

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ωδείου Αθηνών, μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, εκατοντάδες πολιτικοί φίλοι και φίλες του Παύλου Γερουλάνου, έδωσαν σύνθημα Αλλαγής για τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου. Ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, παρουσίασε στην κεντρική πολιτική του συγκέντρωση στην Αθήνα, το πολιτικό πρόγραμμα Αναγέννηση με το οποίο διεκδικεί την ψήφο των πολιτών την ερχόμενη Κυριακή:

«Όταν όλα ξεκίνησαν με την κατάθεση της υποψηφιότητας και των υπογραφών των δημοκρατικών πολιτών από όλη την επικράτεια, είχα πει ότι ξεκινάμε ένα όμορφο ταξίδι για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όπου όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο. Είμαστε σήμερα εδώ σε μια ακόμη πολιτική εκδήλωση, διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Θέλω να σας πω ποιος είμαι, τι πιστεύω, και να σας μιλήσω για το σχέδιο μας για την Αναγέννηση της χώρας και της παράταξη. Το σχέδιο, που παρουσιάσαμε συζητώντας πολιτικά, σε όσο το δυνατόν περισσότερες γωνιές της Ελλάδας προλάβαμε. Την ερχόμενη Κυριακή, είναι η ώρα να γίνει η κάθε μια και κάθε ένας από εμάς η Αλλαγή που έχει ανάγκη η παράταξη και η Ελλάδα. Η συμμετοχή είναι σημαντική, η ψήφος είναι δύναμη ανατροπής και σας καλώ να είστε όλες και όλοι εκεί, γιατί η ελπίδα έχει φωνή, έχει όνομα, έχει τη φωνή και το όνομά σας».
#iallagieisaiesy

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αγαπητέ σύντροφε Γερουλάνε ,
    Έχεις, δεν λέω , καλή πορεία για τα κοινά στην πατρίδα μας μέχρι τώρα!
    Υπάρχουν όμως άλλοι που έχουν καλύτερη μακρύτερη και πιο αποδοτική πορεία από τη δική σου.
    Αν νομίζεις ότι Έχεις προσφέρει πολλά στην δημοκρατία μας, υπάρχουν άλλοι που ξέρουμε ότι έχουν προσφέρει περισσότερα. Πολύ περισσότερα !
    Η υπόσχεση σου για την συνέχιση της πολιτικής ζωής και πολιτείας σου στα κοινά του τόπου μας και την εφαρμογή της προόδου, της πράσινης ανάπτυξης, και της αλλαγής της νοσούσας κοινωνίας μας,
    έχει δοθεί πιο πειστικά , Αποφασιστικά και διάφανα . και από άλλους πολύ πιο αφοσιωμένους κα με παραδείγματα ή συμβολισμούς από ορισμένους συναδέλφους σου.
    Αυτοί όλοι όπως και συ, μας ζητούν την Ψήφο μας.
    Ημών των της βάσης του κόμματος μας .
    Τότε σύντροφε ,
    υπάρχει κίνδυνος στο ότι οι μικρο- συμπάθειες που έχεις με την βάση μας και πιθανόν προτίθενται να σε ψηφίσουν ( αφού το ποσοστό σου απ´οτι βλέπουμε σε δημοσκοπήσεις αγγίζει το. 5%) ν ´Αδυνατίσουν την μαζική θέληση
    Της πλειοψηφίας να βγει αρχηγός μας ο Γιώργος Παπανδρέου από την πρώτη Κυριακή .
    Στο μεταξύ γνωρίζουμε καλά , ότι κσνείς και τιποτε εκτός από σένα δεν κρατάει κια τον Γιώργο Παπανδρέου !
    Γιαυτο κάνε μια στερνή σου δήλωση οδηγώντας τους φίλους σου στην σωστότερη λύση …
    Γιατί , όπως έλεγα και αλλού τον μεν Λοβέρδο κτραταει ο Βενιζέλος , γνωστός Διασπαστής της Δημοκρατικής μας παράταξης, τον δε Ανδρουλακη …. η καρέκλα του ΕθροβΟλευτή !.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.