ΕΛΛΑΔΑ
Ηλικιωμένος τραυματίστηκε στην Αμαλιάδα και περίμενε μια ώρα στη βροχή ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ!

Το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε βρισκόταν στη Ζαχάρω!
Μια ώρα μέσα στη βροχή περίμενε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει ηλικιωμένος στην Αμαλιάδα, που έπεσε το μεσημέρι των Χριστουγέννων στο δρόμο και τραυματίστηκε.
Ο άτυχος άνδρας επέστρεφε στο σπίτι του αργά το μεσημέρι όταν γλίστρησε, προφανώς στα νερά της βροχής, και έπεσε στην άκρη του δρόμου, στην οδό Αντωνίου Πετραλιά.
Περίοικοι ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο σημείο, όπως μεταδίδει το Ilia.news, έσπευσε μέσα σε ένα λεπτό όχημα και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας αλλά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ… πουθενά.
Τα τηλεφωνήματα στο ΕΚΑΒ ήταν αλλεπάλληλα, ενώ οι πυροσβέστες για να προστατεύσουν τον τραυματία τον σκέπασαν με αδιάβροχο και τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο, περιμένοντας το ασθενοφόρο το οποίο ήρθε… μία ώρα μετά αφού βρισκόταν (όπως ακούγεται και στο βίντεο του «Ilia.news») στη Ζαχάρω!
Όπως επισημαίνει το Ilia.news στο σχετικό ρεπορτάζ οι καθυστερήσεις του ΕΚΑΒ στις κλήσεις των πολιτών είναι αλλεπάλληλες.

e-πιλογές

Παρουσίασε μέσω του TikTok τις προτεραιότητες της κυβέρνησης
Χατζηδάκης: Το 2025 κάνουμε πράξη 5 βασικές δεσμεύσεις μας
Τον βασικό προγραμματισμό του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για το ...
Χτίστηκαν με ελαφρά τούβλα
Με υλικά από τη Ρόδο είναι κατασκευασμένοι οι τρούλοι της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη
Με υλικά από τη Ρόδο έχουν κατασκευαστεί οι τρούλοι του ναού της Αγίας Σοφίας στην ...
Στεγαστικό, αγορά εργασίας και ενέργεια
Έτος σταθμός για το Ταμείο Ανάκαμψης το 2025 - Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις
Σε δύο μεγάλα μέτωπα θα κριθεί η πορεία της ελληνικής οικονομίας το 2025. Το πρώτο ...
Νέος ακαδημαϊκός χάρτης
Τρίμηνο εξελίξεων για την Παιδεία
Περίοδος σημαντικών εξελίξεων αναμένεται να είναι το πρώτο τρίμηνο του 2025 για τον ...
Πόσο έχουν μεταβληθεί από το 2008 έως σήμερα
Εξοχικά δυο ταχυτήτων - Προκλήσεις, προοπτικές και στρατηγικές ανάπτυξης στις χειμερινές κατοικίες
Η ελληνική αγορά χειμερινών εξοχικών κατοικιών εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ...