ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά

Σ. Κεδίκογλου: «Θα αναβαθμιστεί ο τουρισμός με την επένδυση της Club Med στη Β. Εύβοια»

Με την εκπρόσωπο του ξενοδοχειακού ομίλου της Club Med και πρόεδρο της TechKM S.A Αφροδίτη Καρτελιά συναντήθηκε σήμερα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου.

Η συνάντηση είχε να κάνει με την οριστική δρομολόγηση των επενδυτικών σχεδίων της Club Med, με την κα Καρτελιά να δηλώνει ότι η εταιρία της θα προχωρήσει σε σειρά ενεργειών οι οποίες θα βοηθήσουν οικονομικά την ευρύτερη περιοχή. «Το πλαίσιο των ενεργειών αυτών προέκυψε σε συνεργασία και με την προτροπή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος έχει υπάρξει συμπαραστάτης και αρωγός στην πολυετή παρουσία της εταιρίας στη Β. Εύβοια. Ως εκ τούτου, επισπεύδει τα σχέδιά της για μία μεγάλη επέκταση και ανακαίνιση στο Club Med Γρεγολίμανο, η οποία θα φέρει σημαντικά έσοδα για την περιοχή, θα δημιουργήσει νέες σταθερές θέσεις εργασίες ενώ θα αναβαθμίσει συνολικά την τουριστική εικόνα της Β. Εύβοιας» είπε η εκπρόσωπος του ξενοδοχειακού ομίλου.

Ο Σίμος Κεδίκογλου από την πλευρά του, τόνισε: «Χαίρομαι που με την εμβληματική αυτή επένδυση, ο τουρισμός στη Βόρεια Εύβοια θα αναβαθμιστεί δραστικά».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.