Neo

Στη Βουλή τα προβλήματα των εργαζομένων στον Τουρισμό

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό Γιώργο Χότζογλου είχε χθες ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, που δεν κρύβει την ευαισθησία του για τους εργαζόμενους στον κλάδο που έχουν πληγεί όσο λίγοι από την πανδημία.
Κατηγορώντας, ο ίδιος την κυβέρνηση ότι οδηγεί τους εργαζόμενους στον τουρισμό και την εστίαση σε απόγνωση και οικονομική εξαθλίωση, ιδιαιτέρως δε, όσους υπέστησαν μονομερείς αναστολές των συμβάσεών τους και τους εποχιακά εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να μην πάρουν καν επίδομα ανεργίας κατά τους χειμερινούς μήνες, ο κ.Χριστοδουλάκης δεσμεύθηκε για την μεταφορά του θέματος στη Βουλή.
«Την ώρα που η Κυβέρνηση Μητσοτάκη επαίρεται για την «καλή χρονιά» στον Τουρισμό – για την οποία η ίδια δεν έκανε τίποτα – αφήνει παντελώς απροστάτευτους χιλιάδες εργαζόμενους στον κλάδο, ειδικά ενόψει ενός πολύ δύσκολου χειμώνα που έχουμε μπροστά μας. Αποκαλύπτει, έτσι, το ανάλγητο πρόσωπο του δήθεν επιτελικού κράτους», είπε, σημειώνοντας πως το Κίνημα Αλλαγής φέρνει ξανά το θέμα στη Βουλή με τη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού ελέγχου, απαιτώντας να δοθούν επιτέλους ουσιαστικές λύσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.