Neo

Δεν κάνει πίσω ο Τσίπρας στις προτάσεις του…

Για τους παροικούντες την ΣΥΡΙΖΑϊκή Ιερουσαλήμ, σχεδόν πάντα όταν υπάρχει ένα θέμα που διχάζει το κόμμα, οι διαβουλεύσεις που ακολουθούν μετεξελίσσονται σε «παζάρι» και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υιοθετείται μία «μεσοβέζικη» λύση που βαφτίζεται… «συνθετική πρόταση». Ωστόσο, σε ό,τι αφορά το πλαίσιο λειτουργίας και τις ριζικές αλλαγές που πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας, η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι διατεθειμένος να βάλει νερό στο κρασί του ούτε να διαπραγματευθεί το πλαίσιο των προτάσεών του. Αντιθέτως, αν δεν καμφθούν οι αντιδράσεις, τότε η σύγκρουση θα μεταφερθεί στο συνέδριο και εκεί οι προτάσεις θα τεθούν σε ψηφοφορία ως… «πακέτο», και χωρίς «κοπτοραπτική».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ένα κόμμα χωρίς αρχές και πολιτικό ήθος ,
    ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ , παρά μόνον με κατεργασίες και αθετήσεις των οσων και ότι έχει υποσχεθεί σε πολίτες για να τους αποσπάσει την ψήφο τους στο παρελθόν, είναι καταδικασμένο να διαλυθεί στα «Εξ ´ ων συνετέθη » ….
    Αριστερο κόμμα πάντως δεν είναι , ούτε κατά φαντασία ! Ευκαιριακό μάλιστα … ΕΙΝΑΙ κοντολογίς η άλλη όψης και πλευρά , ή το ακρο της ΕΡΕ γι´αυτούς που την έχουν ζήσει !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.