ΕΛΛΑΔΑ

Την Παρασκευή απολογείται η Δούρου

Διακόπηκε ξανά η δίκη για τις πλημμύρες στη Μάνδρα

Την προσεχή Παρασκευή θα γίνει τελικά η δίκη για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα το 2007, καθώς η σημερινή διαδικασία διεκόπη επειδή ένα μέλος του δικαστηρίου νοσεί με κορονοϊό.

Η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου θα απολογηθεί την Παρασκευή για την πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορία που αντιμετωπίζει.

Πριν ανακοινωθεί η διακοπή της δίκης, η κ. Δούρου δήλωσε ότι με την απολογία της ενώπιον της Δικαιοσύνης, έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει ενεργά με την πλήρη παράθεση όλων των στοιχείων, "προκειμένου να λάμψει αλήθεια για τις διαχρονικές ευθύνες όσων ενέχονται για την τραγωδία στην Μάνδρα".

Έκανε επίσης λόγο για ανελέητη απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον της τα τελευταία τέσσερα χρόνια και πρόσθεσε πως η ημέρα της απολογίας της είναι σημαντική για την αποκατάσταση της αλήθειας.

"Είναι σημαντική ημέρα για την ίδια την αποκατάσταση της αλήθειας τόσο για τα ίδια τα θύματα και τις οικογένειές τους όσο και απέναντι στην ανελέητη απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τους πολιτικούς μας αντιπάλους, που με στοχοποίησαν, εργαλειοποιώντας την απώλεια ανθρώπινων ζωών", είπε η κ. Δούρου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.