ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ

Συνάντηση Ν. Ανδρουλάκη με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού Ι. Λιανό

Στις πρωτοβουλίες που έχει ήδη αναλάβει η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε διαφόρους τομείς της οικονομίας σε σχέση με το φαινόμενο των ανατιμήσεων αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Γιάννης Λιανός στη συνάντηση που είχε με τον προέδρο του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη.

Σε συνέχεια των επιστολών που είχε αποστείλει ο προέδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, με την Έκθεση Πεπραγμένων 2020, στους εκπροσώπους και προέδρους κοινοβουλευτικών ομάδων, με την οποία εξέφραζε την ετοιμότητα της επιτροπής να τους πληροφορήσει για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του κ. Λιανού και της αντιπροέδρου, Καλλιόπης Μπενετάτου με τον προέδρο του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, κατόπιν πρόσκλησης του ιδίου.

«Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της επιτροπής πληροφόρησαν τον κ. Ανδρουλάκη για τις πρωτοβουλίες που έχει ήδη αναλάβει η Ανεξάρτητη Αρχή σε διαφόρους τομείς της οικονομίας σε σχέση με το φαινόμενο των ανατιμήσεων, ενώ ανέπτυξαν και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η επιτροπή σχετικά με την προσέλκυση ανθρωπίνου δυναμικού σε εύλογο χρόνο, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για την περαιτέρω ενίσχυση την αποτελεσματικότητας της δράσης της, παρά τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία δύο έτη» όπως αναφέρει ανακοίνωση της επιτροπής.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.