ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αγκυρα ο Γιώργος Παπανδρέου - Θα βραβευτεί μαζί με τον Ζουλφού Λιβανελί με το Διεθνές Βραβείο Ειρήνης Cankaya

Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, αύριο, Πέμπτη 13Ιανουαρίου, θα επισκεφτεί την Άγκυρα, όπου θα βραβευθεί μαζί με τον συνθέτη και συγγραφέα Ζουλφού Λιβανελί, από τον Δήμαρχο της πόλης, Alper Dasdelen, με το Διεθνές Βραβείο Ειρήνης Cankaya.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου.Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Άγκυρα, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα συναντηθεί με τους ηγέτες των κομμάτων μελών της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Kemal Kilicdarogku (CHP) και Pervin Buldan (HDP), τον Πρόεδρο του Κόμματος Ειρήνης και Προόδου (DEVA) Ali Babacan και άλλους πολιτικούς και διπλωματικούς παράγοντες.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Προδότης και μοιραίος πολιτικός για την Ελλάδα. Για να τον βραβεύουν οι Τούρκοι πάει να πει ότι εκτιμούν τις υπηρεσίες του προς την χώρα της Ερυθράς Ημισελήνου.

  2. Αεικίνητος ,οραματιστής και αποτελεσματικός ειρηνιστής , ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς παίρνει θέσεις υπεύθυνες που προωθούν την πρόοδο όχι μόνον της πατρίδας μας αλλά της περιοχής και του πλανήτη μας γενικότερα ,
    Μέσω Διαύγειας , Δικαιωσύνης και Δημοκρατικής ανάπτυξης των λαών .
    Όχι μονάχα των ειδικών συμφερόντων όπως πρεσβεύει το δικό μας σημερινό Δίπολο της πολιτικής στην Ελλάδα είναι δίπλα μας όταν τον χρειαζομαστε…
    Από το Καλέντζι της Αχαΐας μέχρι τα πέρατα του κόσμου ο Γιώργος Παπανδρέου
    είναι εδώ και παραμένει σε πρώτη ζήτηση να συμβάλει για την πρόοδο της ανθρωπότητας .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.