Για τα θράψαλα 3 θράψαλα μέγεθος large πελτέ ντομάτας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Μετράμε 1 κουτ. του γλυκού πελτέ ντομάτας και ½ κουτ. γλυκού από το πολίτικο mix μπαχαρικών ανά θράψαλο. Αλείφουμε εσωτερικά με το μείγμα κάθε θράψαλο, τα λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε εξωτερικά και ψήνουμε σε σχαροτήγανο, στο γκριλ του φούρνου ή ακόμα και στα κάρβουνα.
Styling: Κ. Λυκουρέση, Food styling: Μ. Γεωργιάδης, Φωτογραφία: STUDIO Μ.
Pasta alla Norma και εν προκειμένω penne alla Norma. Πρόκειται για μία από τις ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα