Για τα θράψαλα
3 θράψαλα μέγεθος large
πελτέ ντομάτας
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Μετράμε 1 κουτ. του γλυκού πελτέ ντομάτας και ½ κουτ. γλυκού από το πολίτικο mix μπαχαρικών ανά θράψαλο. Αλείφουμε εσωτερικά με το μείγμα κάθε θράψαλο, τα λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε εξωτερικά και ψήνουμε σε σχαροτήγανο, στο γκριλ του φούρνου ή ακόμα και στα κάρβουνα.
Styling: Κ. Λυκουρέση, Food styling: Μ. Γεωργιάδης, Φωτογραφία: STUDIO Μ.
Πλησιάζει η εφαρμογή της θερινής ώρας - Θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα