ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόγραμμα Ανταμοιβής της Συνέπειας Πελατών Στεγαστικών Δανείων

Η Εθνική Τράπεζα για ακόμα μία χρονιά ανταμείβει τους συνεπείς πελάτες στεγαστικών δανείων

Η Εθνική Τράπεζα, η πρώτη και η μόνη  τράπεζα που υλοποιεί το Πρόγραμμα Ανταμοιβής της Συνέπειας Πελατών Στεγαστικών Δανείων, προχώρησε στις 29/01/2022 στην απόδοση της επιβράβευσης 2% επί των καταβληθέντων τόκων σε 52.206 συνεπείς δανειολήπτες, για το χρονικό διάστημα 01.01.2021-31.12.2021. Τα σχετικά ποσά επιβράβευσης πιστώθηκαν στους συνδεδεμένους λογαριασμούς εξυπηρέτησης των στεγαστικών δανείων των πελατών.

Ο αριθμός των δανείων που επιβραβεύθηκαν, μέσω του Προγράμματος, κατά τη διάρκεια του 2021, ανήλθε σε 69.000. Από την έναρξη του Προγράμματος Ανταμοιβής Συνεπών Δανειοληπτών, τον Σεπτέμβριο του 2019, το συνολικό ποσό επιβράβευσης που έχει καταβληθεί σε πελάτες της Εθνικής Τράπεζας ξεπερνά τα 5.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, με την απόδοση της επιβράβευσης 2%, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και η απόδοση των επιπλέον go4more πόντων για τις συναλλαγές των συγκεκριμένων δανειοληπτών στα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τα συνεργαζόμενα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ για το ίδιο χρονικό διάστημα, καθώς και για την εμπρόθεσμη πληρωμή των δόσεων του δανείου τους (1 πόντος ανά €2 δόσης δανείου).

Η Εθνική Τράπεζα με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει έμπρακτα, για ακόμη μια φορά, ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια των πελατών της να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις μέσα στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία των τελευταίων ετών και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να εξακολουθήσει να δουλεύει συστηματικά ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος, οι ενήμεροι δανειολήπτες Στεγαστικών Δανείων της Εθνικής Τράπεζας ανταμείβονται για το χρονικό διάστημα 01/01/2021 - 31/12/2021 με 3 τρόπους:

  • Επιστροφή 2% επί των ετησίων τόκων του στεγαστικού δανείου τους.
  • Επιβράβευση 2% σε go4more πόντους επί των ετήσιων συναλλαγών τους στα Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τα συνεργαζόμενα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ.
  • Πόντοι go4more για την εμπρόθεσμη πληρωμή κάθε δόσης του στεγαστικού δανείου τους (1 πόντος ανά €2 δόσης δανείου).

Προϋπόθεση για την επιβράβευση σε go4more πόντους αποτελεί ο πελάτης να είναι εγγεγραμμένος στο Πρόγραμμα πιστότητας go4more, ενώ στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής της Συνέπειας Πελατών Στεγαστικών Δανείων,  εντάσσονται οι πελάτες  των οποίων η εκταμίευση του δανείου έγινε πριν από τουλάχιστον 5 χρόνια και είναι ενήμεροι για το χρονικό αυτό διάστημα.

Οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για τους όρους και τις προϋποθέσεις, από το δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας και την ιστοσελίδα www.nbg.gr.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.