ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία

Πέτρος Δούκας: Τον διέγραψε η ΝΔ μετά τον σάλο

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε o δήμαρχος Σπάρτης μετά την κυνική του δήλωση ότι η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές το 2007 γιατί μοίραζε λεφτά με τη σέσουλα. Είχε προηγηθεί η καρατόμηση του Σπήλιου Λιβανού από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με τον Γιώργο Γεωργαντά να αναλαμβάνει στη θέση του.

«Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου, του κοινοποιήθηκε η σχετική απόφαση διαγραφής από μέλος της παράταξης» αναφέρει η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι σε σύσκεψη στις 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό, παρουσία του πρώην πλέον υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού, ο Πέτρος Δούκας εμφανίστηκε απίστευτα κυνικός και καυχήθηκε για τα κατορθώματα του ίδιου και της κυβέρνησης Καραμανλή στις φονικές πυρκαγιές του 2007, δίνοντας παράλληλα μαθήματα στον Σπήλιο Λιβανό.

«Όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε» ακούγεται να λέει προκλητικά ο Πέτρος Δούκας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.