Διαδικασία
Βάζουμε τα μπούτια να βράσουν με τον ζωμό, το κρεμμύδι και το καρότο για περίπου 45΄.
Αφαιρούμε τα μπούτια, τα ξεψαχνίζουμε σε μεγάλα κομμάτια και τα τοποθετούμε ξανά στον ζωμό. Βάζουμε και τις αγκινάρες στον ζωμό και σιγοβράζουμε για περίπου 10΄.
Σπάμε το λεμονόχορτο με το πίσω μέρος του μαχαιριού και το ρίχνουμε μέσα στον ζωμό. Αφήνουμε για 10΄ να δώσει το άρωμά του και το αφαιρούμε.
Δίνουμε ξανά 1 βράση στη σούπα και την τραβάμε από τη φωτιά.
Χτυπάμε καλά σε ένα μπολ τους κρόκους και σιγά-σιγά ρίχνουμε στο μπολ σταδιακά ζεστό ζωμό. Αφού ρίξουμε γύρω στις 6-7 κουτ. σούπας ζωμό, ρίχνουμε το μείγμα από το μπολ στην κατσαρόλα, προσθέτουμε ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρουμε.
Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα