ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Γλυφάδας

Το σιντριβάνι που γεμίζει χρώμα την πλατεία Αγίου Τρύφωνα

Με ένα πολύχρωμο σιντριβάνι, δροσερό και πανέμορφο, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η ανακατασκευή της πλατείας Αγίου Τρύφωνα -μίας από τις μεγαλύτερες πλατείες της πόλης- που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Γλυφάδα και τόπο περιπάτου, ανάπαυλας και αναζωογόνησης για ανθρώπους κάθε ηλικίας. Άλλο ένα έργο πνοής, που αλλάζει επί τα βελτίω την καθημερινότητα των Γλυφαδιωτών.

«Η τελευταία πινελιά στη “ζωγραφιά” της ανακαινισμένης πλατείας του Αγίου Τρύφωνα: Ένα υπέροχο σιντριβάνι!», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Ο ...καμβάς ολοκληρώθηκε και τα έχει όλα: Περισσότερο πράσινο, νέα μεγάλα δέντρα, καινούργιο χλοοτάπητα, νέα σχεδίαση και δάπεδο με τα πλέον ποιοτικά υλικά, φώτα LED τελευταίας γενιάς και το πολύχρωμο σιντριβάνι που ολοκληρώθηκε και ξεκίνησε η λειτουργία του, μετά και την διευθέτηση τεχνικών εκκρεμοτήτων που συνδέονται με το αντιπλημμυρικό έργο στην Αρχιπελάγους που είναι σε πλήρη εξέλιξη. Μας γεμίζει μεγάλη χαρά που βλέπουμε όλη τη γειτονιά, αλλά και μικρούς και μεγάλους από όλη τη Γλυφάδα, να γεμίζουν καθημερινά τη ριζικά αναμορφωμένη πλατεία του Αγίου Τρύφωνα. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.