MEDIA

Mαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο θα είναι ο Λουκάς Κατσίκας

Watch Next OSCAR® edition: oι υποψηφιότητες των βραβείων OSCAR έρχονται στην COSMOTE TV

Ποιοι κινηματογραφικοί αστέρες ξεχώρισαν με τις ερμηνείες τους τη χρονιά που πέρασε; Ποιες ταινίες κέρδισαν τις εντυπώσεις; Ποιοι θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο «χρυσό αγαλματίδιο» στην 94η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR; Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν ζωντανά στην COSMOTE TV μέσα από την εκπομπή «Watch NextOSCAR Nominations», που θα μεταδοθεί εκτάκτως την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου στις 15:10 (COSMOTE CINEMA 1HD).

Στο στούντιο της COSMOTE TV μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο θα είναι ο Λουκάς Κατσίκας, για τον ζωντανό σχολιασμό όλων όσων πρόκειται να εκτυλιχθούν. Ποιοι τελικά έμειναν απ’ έξω; Ποιοι έκαναν την έκπληξη; Ποια είναι τα φαβορί σε κάθε κατηγορία και ποια τα αουτσάιντερ;

Εκτός από την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, στο πρόγραμμα της COSMOTE TV ανήκει για ακόμα μία χρονιά η ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση της τελετής απονομής των βραβείων OSCAR, με το φετινό ραντεβού να δίνεται την Κυριακή 27 Μαρτίου. Πριν από τη μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου, η COSMOTE TV θα κινείται σε οσκαρικούς ρυθμούς μέσα από το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS, που θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 1 Μαρτίου, προβάλλοντας, για όλο τον οσκαρικό μήνα καθημερινά 3 ταινίες που έχουν βραβευτεί ή έχουν προταθεί για OSCAR.

Όλα τα επεισόδια του «Watch Next» διατίθενται μετά την προβολή τους στο COSMOTE CINEMA 1HD, για on demand θέαση, στον δωρεάν κατάλογο COSMOTE TV PLUS.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.