ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερα από 4.240 εγκαταλελειμμένα οχήματα και δίκυκλα

Χιλιάδες εγκαταλελειμμένα οχήματα και δίκυκλα έχει απομακρύνει σε 2,5 χρόνια ο δήμος Αθηναίων

Περισσότερα από 4.240 εγκαταλελειμμένα οχήματα και δίκυκλα έχει απομακρύνει από τους δρόμους της Αθήνας ο δήμος Αθηναίων τα τελευταία 2,5 χρόνια, απελευθερώνοντας συνολικά 42.500 τ.μ. δημοσίου χώρου.

Η επιχείρηση απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων διεξάγεται σε καθημερινή βάση, υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου. Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα εντοπίζονται είτε από τις ίδιες τις υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων είτε από σχετικές αναφορές των δημοτών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Νovoville. Ακολουθεί έλεγχος για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για οχήματα που βρίσκονται για μεγάλο διάστημα σε ακινησία, ενώ αμέσως μετά, τα ειδικά συνεργεία προχωρούν στην απομάκρυνση και την ανακύκλωσή τους.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, επισήμανε ότι η προσπάθεια να εξαλειφθεί «από τους δρόμους της Αθήνας η εικόνα των διάσπαρτων εγκαταλελειμμένων οχημάτων, συνεχίζει να αποδίδει καρπούς» και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε με στοχευμένη και επίμονη δουλειά να δημιουργούμε μία ποιοτική καθημερινότητα για κατοίκους και επισκέπτες, σχεδιάζοντας παρεμβάσεις προς την κατεύθυνση ότι ακόμη και ένα κερδισμένο εκατοστό δημόσιου χώρου, είναι πολύτιμο για την πόλη».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.