ΕΛΛΑΔΑ

Kακοκαιρία «Φίλιππος»

Επιχειρούν για δεύτερη μέρα τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας με την Πολιτική Προστασία και το σύνολο των εμπλεκόμενων υπηρεσιών της, εν όψει του δεύτερου κύματος της παρατεταμένης κακοκαιρίας «Φίλιππος» με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις ακόμα και σε υψόμετρα 150-200 μέτρων και τις πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Τα μηχανήματα της Περιφέρειας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, επιχειρούν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα παντού όπου χρειάζεται, με αποχιονισμούς και ρίψεις αλατιού, προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα με 150 μηχανήματα έργου και επαρκείς ποσότητες αλατιού σε καθορισμένα σημεία του οδικού δικτύου σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Μηχανήματα της Περιφέρειας επιχειρούν στα ορεινά της Μαγνησίας, στο Πήλιο και στην Όθρυ, στα ορεινά της Λάρισας σε περιοχές της Ελασσόνας, των Φαρσάλων και της Αγιάς, σε όλο το επαρχιακό δίκτυο των Τρικάλων, στη Λίμνη Πλαστήρα, στη Λίμνη Σμοκόβου, στην Αργιθέα και σε όλο το επαρχιακό δίκτυο της Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.