ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H κηδεία της θα τελεστεί στο Ναύπλιο

Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Έλσα Παπαδημητρίου

Έφυγε από τη ζωή η πρώην βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Ελσα Παπαδημητρίου, όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr ενώ η κηδεία της θα τελεστεί στο Ναύπλιο.

Η Έλσα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Ναύπλιο. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνίο και στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Berkeley των ΗΠΑ. την περίοδο 1968-1970, εργάστηκε ως επιμελήτρια του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Από το 1990 έως το 1992, διετέλεσε Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Το διάστημα 1992-1993, υπήρξε Γενική Γραμματέας του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. Είναι συνιδρύτρια της Διακοινοβουλευτικής Πρωτοβουλίας Ελλάδας - Τουρκίας.

Εξελέγη βουλευτής Αργολίδας με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 1993, και επανεξελέγη στις εκλογές του 1996, του 2000, του 2004, του 2007 και του 2009. Ετέθη εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας το 2011.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Με λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Έλσας Παπαδημητρίου, μιας πολιτικού που υπηρέτησε επί πολλά χρόνια την Αργολίδα, την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Από τις θέσεις τις οποίες ανέλαβε, έδωσε με αγωνιστικότητα και δέσμευση το δικό της στίγμα για την αναβάθμιση της δημοκρατίας και του πολιτικού διαλόγου. Στους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.