ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Αυγοσαλάτα με ραπανάκια και άνηθο

Φτιάχνουμε μια πασχαλινή σαλάτα χρησιμοποιώντας τα αυγά που έχουμε σπάσει για να ευχηθούμε το Πάσχα.

Υλικά
8 αυγά βραστά, κομμένα στη μέση
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 κουτ. σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας δυόσμο, ψιλοκομμένο
4 ραπανάκια, σε λεπτές φέτες
4 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα

Για τη βινεγκρέτ
1 κρόκο από βραστό αυγό
2 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
1 κουτ. σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο
1 κουτ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

Βήμα 1
Καθαρίζουμε τα αυγά και τα κόβουμε στη μέση κάθετα. Τα τοποθετούμε σε πιατέλα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά πάνω από τα αυγά.

Βήμα 2
Βινεγκρέτ: Σε ένα βάζο που κλείνει ερμητικά χτυπάμε όλα τα υλικά και περιχύνουμε τη σαλάτα μας λίγο πριν σερβίρουμε.

Φωτογραφία: Μάκης Γεωργιάδης - Styling: Κατερίνα Λυκουρέση - Food Styling: Μάκης Γεωργιάδης

Πηγή: olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.