ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 30 Απριλίου

Έκθεση ζωγραφικής καλλιτεχνών από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο

Έργα δημιουργών από τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης θα φιλοξενούνται σε έκθεση που θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στο κατάστημα «2η ευκαιρία-για τους ανθρώπους και τα αντικείμενα», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση -που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 30 Απριλίου και θα λειτουργεί σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας- έχει τίτλο «Ψυχο Γραφές» και συνδιοργανώνεται από τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) Δυτικού Τομέα Ψυχικής Υγείας της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης και την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΚΡΕΙΤΤΟΝ» που δημιούργησε η ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και την υποστήριξη του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο κατάστημα «2η ευκαιρία» που βρίσκεται Σιατίστης 1 και Ιουστινιανού 17, εργάζονται πρώην άστεγοι και μακροχρόνια άνεργοι και διαθέτει προς πώληση σε χαμηλές τιμές, μεταχειρισμένα ή αναπαλαιωμένα έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές, παιχνίδια, βιβλία και cd, οικιακά σκεύη και ρούχα, vintage αντικείμενα και έργα τέχνης.

Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν στους δημιουργούς των καλλιτεχνικών εργαστηρίων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

[Φωτογραφία ΑΡΣΙΣ]

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.