ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπάμπης ήταν χειριστικός, τής έπαιρνε τα χρήματά της!

Γλυκά Νερά: Η κατάθεση της σύμβουλου ψυχικής υγείας

Με την κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας Ελένης Μυλωνοπούλου συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς.

Η μάρτυρας, στην οποία το ζευγάρι είχε απευθυνθεί όταν αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο του χαρακτήρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο χειριστικό άνθρωπο, που έλεγχε απολύτως τη Καρολάιν.

Στην πρώτη συνεδρία, τον Νοέμβριο του 2020, κατέθεσε η μάρτυρας ότι η Καρολάιν της είχε εκμυστηρευθεί ότι ήθελε να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι των Γλυκών Νερών, παρά το γεγονός ότι λίγο νωρίτερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε παρουσιάσει τη σχέση τους ιδανική γεμάτη έρωτα, ταξίδια και πάθος.

Ψυχική σύμβουλος για Καρολάιν Κράουτς: «Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος»

«Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως, ελεγκτική. Η ίδια πολλές φορές η Καρολάιν δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές. Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου».

Ακόμη η μάρτυρας ανέφερε πως «οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεπτίζονταν στο χαμόγελό της». Η κατάθεσή της συνεχίζεται. Ο κατηγορούμενος παρακολουθεί με προσοχή την κυρία Μυλωνοπούλου και κρατάει συνεχώς σημειώσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.