Neo

Άρση του ασυμβίβαστου

Μπορεί σε κάθε συνέδριο, τα βλέμματα να κλέβει η ψηφοφορία για την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, όπως άλλωστε έγινε και χθες στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, όμως τη δική τους σημασία έχουν και επιμέρους ψηφοφορίες.
Εν προκειμένω, το βράδυ του Σαββάτου, εγκρίθηκαν κάποιες αλλαγές στο καταστατικό του κόμματος, που πλέον φέρει το όνομα ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Μεταξύ αυτών, η άρση του ασυμβίβαστου για τον Γραμματέα του κόμματος. Ήτοι, στο εξής, ο νέος Γραμματέας και κάθε Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, θα μπορεί παρά τη θέση του, να είναι υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μετά και από τη χθεσινή ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου, επόμενος σταθμός είναι η πρώτη συνεδρίαση της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, όπου και αναμένεται να εκλεγεί ο νέος Γραμματέας και το νέο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος. Το ραντεβού είναι για κάποια μέρα που δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, και αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη θέση του νέου Γραμματέα μέχρι σήμερα, παραμένει ο στενός συνεργάτης του προέδρου, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.