ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Έως το 2024 στο «τιμόνι» ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού γι' ακόμη δύο χρόνια, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (18/5) την επέκταση της συνεργασίας της με τον 59χρονο Σέρβο. Το έργο του έμπειρου τεχνικού κρίθηκε επιτυχημένο και οι διοικούντες το «τριφύλλι» τον επιβράβευσαν με διετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Στις δηλώσεις του μετά την επίτευξη της συμωνίας, ο Γιοβάνοβιτς τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του».

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής: «Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic, συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.