Neo

Έρχεται… υποψηφιότητα Διγενή με το ΚΚΕ;

Το ότι ο δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή στηρίζει το ΚΚΕ είναι γνωστό. Μάλιστα, χθες ο Περισσός εξέδωσε μία οργίλη ανακοίνωση κατά του youtube για την απόφαση του δημοφιλούς δικτύου να… «κατεβάσει» το κανάλι της δημοφιλούς δημοσιογράφο. Το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, κατήγγειλε «ένα ακόμη περιστατικό φίμωσης και λογοκρισίας, στο πλαίσιο της δήθεν «ελευθερίας του διαδικτύου», αυτή τη φορά με την πλατφόρμα του youtube να «κατεβάζει» το κανάλι της δημοσιογράφου Σεμίνας Διγενή».
«Ακόμη πιο προκλητικό και από το ίδιο το γεγονός είναι η αιτιολογία που το συνοδεύει, ότι δήθεν το κανάλι «έχει σκοπό να υποκινήσει τη βία ή να ενθαρρύνει επικίνδυνες, παράνομες δραστηριότητες που ενέχουν εγγενή κίνδυνο σοβαρών σωματικών βλαβών ή θάνατο», σημειώνει το ΚΚΕ, καταλήγοντας με την «απαίτηση για «την άμεση και πλήρη επαναλειτουργία του καναλιού της δημοσιογράφου Σεμίνας Διγενή». Αυτή η αλληλεγγύη, λοιπόν, που επέδειξε στην Διγενή ο Περισσός είναι άλλη μία ένδειξη ότι η δημοσιογράφος θα βρεθεί στα «κόκκινα» ψηφοδέλτια, όταν έρθει η ώρα της κάλπης…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αυτή την κυρία την πλήρωνε αδρά ο Ελληνικός λαός στην φασιστική ΕΡΤ για να υποστηρίζει τον Σταλινιστή Κουτσούμπα. Αυτόν που οι γονείς του ευθύνονται για την σφαγή στον Μελιγαλά, στον Φενεό Κοριθνθίας και για τα άλλα εγκλήματα των κομμουνιστών. Στο Βίτσι και στον Γράμμο σας θάψαμε στην άμμο Σεμίνα, Βρομιάρηδες κομμουνιστές, ντροπή της Ελλάδας.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.