Ρωσία: Η Gazprom αναστέλλει την παροχή φυσικού αερίου στη Φινλανδία
H εταιρεία Gazprom Export, ο εξαγωγικός βραχίονας του ρωσικού κολοσσού φυσικού αερίου Gazprom, επιβεβαίωσε σήμερα ότι θα αναστείλει από αύριο Σάββατο, τις πωλήσεις φυσικού αερίου στην κρατική φιλανδική εταιρεία Gasum.
Η Gazprom Export ανακοίνωσε ότι αυτό έγινε επειδή η Gasum δεν έχει καταβάλλει τις πληρωμές για το φυσικό αέριο που τις παρέδωσε τον Απρίλιο, οι οποίες πρέπει να γίνονται σε ρούβλια σύμφωνα με τους νέους ρωσικούς κανόνες.
Η Gazprom ανέφερε επίσης ότι θα υπερασπισθεί τα συμφέροντά της, στη διαδικασία της διαιτησίας στην οποία προσέφυγε η φινλανδική εταιρεία.
Ένα κατεξοχήν λαδερό πιάτο, που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα, για μέρες που δεν ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα