Neo

Στη μνήμη της Φώφης…

Περίσσεψε η συγκίνηση στο Στάδιο του Τάε Κβο Ντο, όταν την πρώτη κιόλας μέρα, εμφανίστηκε στο videowall η αείμνηστη ιδρυτής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και ένα αφιέρωμα στην μνήμη της, με αναφορές στο πλούσιο έργο της.
Πολλά πρόσωπα δάκρυσαν, άλλοι έσκυψαν το κεφάλι, πολλοί θυμήθηκαν, την ώρα που στην κενή θέση της στην πρώτη σειρά των καθισμάτων βρισκόταν το λευκό τριαντάφυλλο που άφησε μπαίνοντας ο Νίκος Ανδρουλάκης, ως ελάχιστο φόρο τιμής στην τόσο πρόωρα αδικοχαμένη προκάτοχό του.
Και ενώ δεν έλειψαν τα χειροκροτήματα κάθε φορά που ακουγόταν το όνομά της κατά τη διάρκεια του τριημέρου, μόνο ένας πήγε ένα βήμα παραπέρα. Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, επιφύλαξε στην ομιλία του ειδική αναφορά στην Φώφη Γεννηματά και το έργο της. «Η Φώφη έδωσε αγώνες πολλούς! Αγώνες για τα κακοποιημένα παιδιά και τις γυναίκες. Στην μνήμη αυτών της των αγώνων προτείνω να πραγματοποιείται από το Κίνημά μας ετήσιο Συνέδριο για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών και των γυναικών», είπε, καταλήγοντας ότι «με τους αγώνες μας θα τιμούμε την μνήμη της Φώφης Γεννηματά»…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.