Βήμα 1 Ετοιμάζουμε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο φάκελο, χρησιμοποιώντας 300ml γάλα. Αναμιγνύουμε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τα φουντούκια και το βούτυρο, και τοποθετούμε το μίγμα μπισκότου σε μία μακρόστενη φόρμα, βάζοντας λαδόκολλα για να μπορέσουμε να το βγάλουμε κατά το σερβίρισμα.
Βήμα 2 Ψήνουμε το μπισκότο για 15 λεπτά στους 170°C και το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά, ώστε να παγώσει. Στη συνέχεια, απλώνουμε το έτοιμο Άνθος Αραβοσίτου, το αφήνουμε να κρυώσει και τοποθετούμε τα βατόμουρα, γεμίζοντας όλη την επιφάνεια. Αφήνουμε στο ψυγείο για άλλα 30 λεπτά, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.
Ετοιμάζουμε το πιο πολύχρωμο κορμό με παγωτό και κάνουμε τα απογεύματα στο σπίτι πιο ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα