ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Τάρτα με βατόμουρα

Ετοιμάζουμε ένα δροσερό ανοιξιάτικο γλυκό.

Υλικά
1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
300ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
190 γρ. (1 φάκελος) Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
150 γρ. (3/4) φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
20 γρ. τριμμένο φουντούκι
1 κεσεδάκι φρέσκα βατόμουρα

Διαδικασία

Βήμα 1
Ετοιμάζουμε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο φάκελο, χρησιμοποιώντας 300ml γάλα. Αναμιγνύουμε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τα φουντούκια και το βούτυρο, και τοποθετούμε το μίγμα μπισκότου σε μία μακρόστενη φόρμα, βάζοντας λαδόκολλα για να μπορέσουμε να το βγάλουμε κατά το σερβίρισμα.

Βήμα 2
Ψήνουμε το μπισκότο για 15 λεπτά στους 170°C και το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά, ώστε να παγώσει. Στη συνέχεια, απλώνουμε το έτοιμο Άνθος Αραβοσίτου, το αφήνουμε να κρυώσει και τοποθετούμε τα βατόμουρα, γεμίζοντας όλη την επιφάνεια. Αφήνουμε στο ψυγείο για άλλα 30 λεπτά, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.

Πηγή: olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.