Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Α' προβλήτα του λιμένα Θεσσαλονίκης.
Για περιστατικό συμπλοκής νεαρών ατόμων χθες βράδυ στην Α' προβλήτα του λιμένα ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την πρόκληση σωματικών βλαβών σε δύο ανήλικες κοπέλες, ενώ η ομάδα ανήλικων ατόμων που φέρεται να τις προκάλεσαν είχε αποχωρήσει.
Οι ανήλικες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Γεννηματάς» για ιατρική εξέταση. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία λιμενική Αρχή.
Ετοιμάζουμε το πιο πολύχρωμο κορμό με παγωτό και κάνουμε τα απογεύματα στο σπίτι πιο ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα