ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Vegan tacos με τορτίγιας από αμπελόφυλλα

Αγαπημένα τάκος σε διαφορετικές τορτίγιας από αμπελόφυλλα δημιουργούν ένα δροσερό ορεκτικό για την περιόδο της νηστείας ή και την δίαιτας εν όψει καλοκαιριού.

Υλικά
200 γρ βρασμένα μικρόσπερμα μαύρα βιοιλογικά φασόλια
50 γρ ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
50 γρ ντοματίνια κομμένα σε μικρούς κύβους
Χυμός από 1 λάιμ
Αλάτι, πιπέρι
1 μέτρια ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κύβους
1 μικρό αγγούρι Κνωσού ξεσπόριασμένο και κομμένο σε μικρούς κύβους
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος κόλιανδρος
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο δυόσμος
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένη πιπεριά χαλαπένιο
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
4 αμπελόφυλλα σε άλμη

Διαδικασία

Βήμα 1
Βράζουμε τα φασόλια μέχρι να αποκτήσουν μια μέτρια σκληρή υφή και αφήνουμε να κρυώσουν. Σε μεταλλικό σκεύος τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από το αβοκάντο και ανακατεύουμε.

Βήμα 2
Αφήνουμε λίγα λεπτά να δέσει η γεύση από όλα τα υλικά και και τοποθετούμε το αβοκάντο, ψήνουμε σε πλατό ( τηγάνι) με ελάχιστο ελαιόλαδο τα αμπελόφυλλα και σερβίρουμε το μίγμα της δροσερής σαλάτας σαν γέμιση.

Φωτογραφία: Διογένης Παπαδόπουλος

Πηγή: olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.