Αγαπημένα τάκος σε διαφορετικές τορτίγιας από αμπελόφυλλα δημιουργούν ένα δροσερό ορεκτικό για την περιόδο της νηστείας ή και την δίαιτας εν όψει καλοκαιριού.
Υλικά 200 γρ βρασμένα μικρόσπερμα μαύρα βιοιλογικά φασόλια 50 γρ ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι 50 γρ ντοματίνια κομμένα σε μικρούς κύβους Χυμός από 1 λάιμ Αλάτι, πιπέρι 1 μέτρια ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κύβους 1 μικρό αγγούρι Κνωσού ξεσπόριασμένο και κομμένο σε μικρούς κύβους 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος κόλιανδρος 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο δυόσμος 1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένη πιπεριά χαλαπένιο 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 αμπελόφυλλα σε άλμη
Διαδικασία
Βήμα 1 Βράζουμε τα φασόλια μέχρι να αποκτήσουν μια μέτρια σκληρή υφή και αφήνουμε να κρυώσουν. Σε μεταλλικό σκεύος τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από το αβοκάντο και ανακατεύουμε.
Βήμα 2 Αφήνουμε λίγα λεπτά να δέσει η γεύση από όλα τα υλικά και και τοποθετούμε το αβοκάντο, ψήνουμε σε πλατό ( τηγάνι) με ελάχιστο ελαιόλαδο τα αμπελόφυλλα και σερβίρουμε το μίγμα της δροσερής σαλάτας σαν γέμιση.
Ετοιμάζουμε το πιο πολύχρωμο κορμό με παγωτό και κάνουμε τα απογεύματα στο σπίτι πιο ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα