ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαφές το μήνυμα Ανδρουλάκη…

Ξεκινά «πορεία στον λαό»

Και τώρα … «πορεία στον λαό». Ο λόγος για τον Νίκο Ανδρουλάκη και τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, που λίγες ώρες μετά το κλείσιμο του τριήμερου συνεδρίου του κόμματος, βάζουν πλώρη για την κοινωνία.

Για του λόγου το αληθές, ο Νίκος Ανδρουλάκης ετοιμάζει σειρά παρεμβάσεων τις επόμενες μέρες με θεματολογία που άπτεται κοινωνικών θεμάτων, όπως το υψηλό κόστος ζωής της ελληνικής οικογένειας, η αισχροκέρδεια στα καύσιμα, το κύμα ακρίβειας που τινάζει στον αέρα τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, η διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και τα προβλήματα των νέων. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ετοιμάζει πυκνές περιοδείες σε γειτονιές της Αθήνας και πόλεις της Περιφέρειας, πάντα με την ίδια θεματολογία, που στην Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι αγγίζει κάθε νοικοκυριό και κάθε πολίτη ξεχωριστά, ειδικά στην παρούσα συγκυρία. Στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, εξάλλου, σημειώνουν ότι «οι απτές προγραμματικές λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, όπως για παράδειγμα στο θέμα της ενέργειας με το πλαφόν στη ρήτρα αναπροσαρμογής στη λιανική και οι θέσεις του κόμματος για την κοινωνική κατοικία, έδειξαν ότι ακουμπούν πάνω στις ανησυχίες της κοινωνίας».

Κατά τα λοιπά, αξιολογώντας όσα έλαβαν χώρα στο τριήμερο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και στον απόηχο ανάδειξης της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, στην Χαριλάου Τρικούπη μιλούν για ‘δυναμικό και μαζικό παρών’ των πολιτών, που κατά τους ίδιους έδειξε την αυξανόμενη δυναμική της παράταξης. Ειδικά δε, στην σύνθεση της νέας ΚΠΕ, εκτιμούν ότι αποτυπώνεται το ενωτικό κλίμα, με εκπροσώπηση όλων των τάσεων του κόμματος, όπως άλλωστε η ανανέωση, που υπήρξε πρωταρχικός στόχος για τον Νίκο Ανδρουλάκη, αφού η νέα γενιά στελεχών είναι αυτά που κρατά πλέον τα σκήπτρα.

Δίνοντας το πολιτικό του στίγμα, ο πρόεδρος του κόμματος, απηύθυνε προσκλητήριο προς όλους όσοι έμειναν στα δύσκολα, αλλά και σε εκείνους που απογοητεύθηκαν από λανθασμένες πολιτικές επιλογές, προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Προς αποφυγή ‘θολώματος’ του μηνύματος, ωστόσο, από στελέχη της Κουμουνδούρου (σ.σ. προσπάθεια που διαπίστωσαν τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής), στην Χαριλάου Τρικούπη επιμένουν ότι διαχωρίζεται πλήρως ο απογοητευμένος ψηφοφόρος, από τα στελέχη και τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, που αξιοποίησαν τη δύναμη που τους έδωσε η παράταξη για ιδιοτελείς σκοπούς και για να κερδίσουν ξανά μία καρέκλα εξουσίας. «Είναι απόφαση του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ότι σε όλους αυτούς η πόρτα θα είναι κλειστή, καθώς είναι αξιακό θέμα», λένε, τονίζοντας όμως ότι «η παράταξη έχει ανοιχτή την αγκαλιά της στους προοδευτικούς πολίτες και ψηφοφόρους.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Η πορεία απρος τον λαό και το 44% των ψήφων , όπως το κατάφερε ο Γιωργος Παπανδρέου στο παρελθόν απέναντι σε μια ΔΕΞΙΑ,
  σαν εκείνη του Κώστα Καραμανλή ,
  που μας έφερε την πτώχευση και επακόλουθο της το πρώτο μνημονίο !
  Για να μην είχαμε πτωχεύσει και επίσημα και έτσι να είχαν μπει μέσα οι Τούρκοι με πρώτο τον Φίλο του ΕΡΤΝΟΓΑΝ Τον Οτσαλάν …… να μας καταλαμβάνει …..
  ΑΡΧΙΖΕΙ με τις αλλαγές σε μας τους ίδιους πρώτα ,
  και τους συμβολισμούς που εκπέμπουν οι αρχηγοί μας.
  Προς την βάση τους !
  Έτσι ευκαιρία να υπενθυμίσω στον Αγαπητο μου εκλεγμενο Αρχηγό.
  τον σύντροφο Νίκο Ανδρουλακη :
  Να παραιτηθεί από ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ,
  ωστε να μην είναι διπλοθεσίτης για
  ν´Αντιμετωπίζει Μητσοτακηδες , Τσιπραίους , ή . τους υπόλοιπους αρχγηγούς των Ελληνικών κομμάτων με πραγματικά επιχειρήματα κοινού συμφέροντος της πατρίδας μας .
  Δείχνοντας και σε μας τους ίδιους ότι προέχει το συμφέρον της πατρίδας μας από τυχόν προσωπικά μας οφέλη !
  ΑΝτε Μπράβο και με την νίκη !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.