ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε τη δήλωση

Μ. Κριθαρίδης: Μετά τις εκλογές, το ΜέΡΑ25 δεν θα συναινέσει σε οτιδήποτε, αν δεν έχει υπάρξει προγραμματική συζήτηση από πριν

Απάντηση στις χθεσινές δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, για τα περί συνεργασίας με το ΜέΡΑ25, έδωσε μέσω του politic.gr ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Μιχάλης Κριθαρίδης, επιμένοντας πως οι όποιες συζητήσεις πρέπει να γίνουν "πριν τις εκλογές".

Στην ερώτηση του politic.gr, αν θα μπορούσε να είναι εφικτή μια κυβερνητική συνεργασία του ΜέΡΑ25 με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 απάντησε: «Θέσαμε ένα πολύ συγκεκριμένο πολιτικό και προγραμματικό πλαίσιο (7 σημεία πολιτικών τομών), το οποίο ως ένα βαθμό είναι και η απάντηση μας στα 5 σημεία που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εμείς περιμένουμε πάνω σ' αυτό το πλαίσιο την τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ και όλων των δυνάμεων της λεγόμενης 'προοδευτικής αντιπολίτευσης', ούτως ώστε να μιλήσουμε προγραμματικά και επί πολύ συγκεκριμένων πολιτικών ζητημάτων». Όμως, όπως τόνισε, αυτό πρέπει να γίνει «πριν από τις εκλογές».

Ο Μιχάλης Κριθαρίδης ξεκαθάρισε ότι «το ΜέΡΑ25 θέλει ένα προγραμματικό και πολιτικό διάλογο πριν από τις εκλογές και όχι ένα μοίρασμα θέσεων και ένα αλισβερίσι μετά τις εκλογές, όπως συνηθίζεται», και κατέληξε: «Μετά τις εκλογές, εμείς δεν μπορούμε να συναινέσουμε σε οτιδήποτε, αν δεν έχει υπάρξει μια προγραμματική συμφωνία πριν από αυτές».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.