ΕΛΛΑΔΑ

Υπουργείο παιδείας

Μήνυμα Ν. Κεραμέως προς τις υποψήφιες και τους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Καλή επιτυχία στις υποψήφιες και τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων ευχήθηκε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Προτρέπει τα παιδιά «αυτές τις ημέρες να βάλουν τα δυνατά τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό» και προσθέτει, ότι το υπουργείο θα είναι δίπλα τους, «σε κάθε βήμα, να ακούμε τις σκέψεις σας, να στηρίζουμε τις προσπάθειές σας, να αξιοποιούμε τις φρέσκες ιδέες σας».

Ολόκληρο το μήνυμα της κυρίας Κεραμέως για τις υποψήφιες και τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων 2022:

«Αγαπητά μας παιδιά,

σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία!

Να πετύχετε τους στόχους σας στις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και μετά από αυτές.

Να κάνετε ό,τι σας γεμίζει και αξιοποιεί τις κλίσεις και τα ταλέντα σας.

Να ακολουθήσετε τα όνειρά σας μέχρι να τα πετύχετε, και να συνεχίσετε να ονειρεύεστε και να θέτετε νέους στόχους, κοιτώντας ψηλά, όπου μπορείτε και αξίζετε να φτάσετε.

Εμείς, από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι δρόμοι των επιλογών σας να είναι ανοιχτοί, να είναι διευρυμένοι, να είναι με προοπτική. Να σας εξασφαλίσουμε περισσότερα και καλύτερα εφόδια, όποια εκπαιδευτική διαδρομή και αν ακολουθήσετε. Και να είμαστε δίπλα σας, σε κάθε βήμα, να ακούμε τις σκέψεις σας, να στηρίζουμε τις προσπάθειές σας, να αξιοποιούμε τις φρέσκες ιδέες σας.

Αυτές τις ημέρες βάλτε τα δυνατά σας, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό! Και είμαι βέβαιη ότι τα καλύτερα έρχονται. Καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους!»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.