ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιχμές Ανδρουλάκη κατά των πρώην Γραμματέων του ΠΑΣΟΚ που είναι σήμερα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Ρυθμίστηκαν τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ

Το είπε και το έκανε. Ο λόγος για τον Νίκο Ανδρουλάκη, που είχε προ εβδομάδων ανακοινώσει ότι εντός ολίγου θα είχαν ρυθμιστεί τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ. Χθες, μιλώντας στον ΑΝΤ 1, επιβεβαίωσε ότι τα δάνεια ρυθμίστηκαν και μάλιστα με κριτήρια αγοράς και χωρίς ειδικές κατηγορίες.

«Εγώ έγινα Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δεν ξέρω τι σημαίνει διορισμός στο Δημόσιο. Δεν έχω διορίσει ποτέ, πουθενά, κανέναν. Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου κανένα ρουσφέτι. Από τα χρέη του ΠΑΣΟΚ δεν έχω χρεώσει τον ελληνικό λαό ούτε ένα ευρώ», είπε, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ έχει να πάρει δάνειο 12 χρόνια και πως όλα τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ είχαν ληφθεί πριν από την οικονομική κρίση.

«Τα χρέη του ΠΑΣΟΚ είναι 100 εκατομμύρια το πραγματικό κεφάλαιο και όλα τα υπόλοιπα είναι τόκοι. Είχα δεσμευτεί πριν τις εκλογές ότι θα αγωνιστώ για να ρυθμίσουμε τα χρέη μας και να δείξουμε ότι παρόλο που δεν τα έχει κάνει η γενιά μου, αναλαμβάνει το φορτίο να τα ρυθμίσει και ένα μεγάλο κομμάτι της χρηματοδότησης μας να πηγαίνει στις τράπεζες ώστε να είμαστε εντάξει απέναντι στον ελληνικό λαό», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αποκαλύπτοντας ότι «τα ρυθμίσαμε τα δάνεια με κριτήρια αγοράς, χωρίς ειδικές κατηγορίες».

Απαντώντας στις κατά καιρούς δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε δηκτικά ότι «μπορούν να καλέσουν για καφέ στην Κουμουνδούρου τον κύριο Ραγκούση και την κυρία Ξενογιαννακοπούλου που ήταν τότε γραμματείς του ΠΑΣΟΚ. Επί εποχής τους έχουν γίνει οι μεγάλοι αυτοί δανεισμοί». Ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε ότι εκείνοι, που σήμερα είναι πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ξέρουν καλύτερα να ενημερώσουν για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και την κοινή γνώμη, αλλά και τον κ.Τσίπρα και τον κ.Πολάκη.

«Αν νομίζουν κάποιοι ότι επειδή έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ, διαγράφονται συμπεριφορές και ευθύνες και φορτώνονται σε μένα που έμεινα στα δύσκολα και δεν έχω χρεώσει ούτε ένα ευρώ τον ελληνικό λαό, που δεν ήμουν ποτέ φορέας του πελατειακού κράτους μαζί με τη γενιά μου, που πραγματικά αγωνίζομαι για να αναστήσω και να αναγεννήσω την παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου, που κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά του τώρα όταν είναι στο κόμμα αυτών που πήγαν να τον κλείσουν φυλακή, ε λίγο ντροπή», είπε.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΥΑΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ…… ΕΚΤΟΣ ΑΝΑ ΕΝΟΟΥΝ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ 100Η ΤΟ 99% ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕΝΩΝ……….

  2. Δαν 12:13 03/06/2022

    Σοσιαλδημοκράτης
    εν πανικώ.
    Άχ αυτές οί μετρήσεις, μάς
    οδηγούν σέ μονομέτωπους
    ατραπούς καί ξεσκεπάζουν
    φόρα παρτίδα,
    τίς μύχιες προθέσεις μας.
    Ξεχνάμε ότι πρό ολίγων
    ημερών καί εν συνεδρίω,
    συναγελαζόμασταν εν χορδαίς
    καί οργάνοις μέ διαχρονικά
    όλες τίς ηγεσίες τού ΠΑΣΟΚ
    καί ανακαλύπτουμε αίφνης,
    ότι γιά όλα, μά όλα, φταίει ή
    τλήμων Ξενογιαννακοπούλου;
    Τό γάρ πολύ τής θλίψεως…,
    θά οδηγεί καί σ’ άλλες
    κατηφοριές.
    Άραγε είπε κάτι γιά
    Λοβέρδους καί λοιπούς,
    ή διαθέτουμε επιλεκτική
    αμνησία;
    Καί ούτως τών πραγμάτων
    εχόντων, ποιός τό περίμενε νά
    αναδεικνύεται τόσο συμπαθής
    καί ως πολιτικός πλέον, ό τού ποταμιού Θεοδωράκης!

  3. Λίλιθ 8:05 03/06/2022

    Αστεία πράγματα

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.