Neo

Συμβολή

Την ανάγκη που έχει η χώρα από μία σύγχρονη πρόταση προοδευτικής πολιτικής και ένα πρόγραμμα σοσιαλδημοκρατικής διακυβέρνησης που θα δίνει έμφαση στην αντιμετώπιση των νέων ανισοτήτων και στην ισόρροπη και βιώσιμη ανάπτυξη, τονίζει η Εκτελεστική Γραμματεία των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία», θέτοντας στην πραγματικότητα εαυτόν στην υπηρέτηση του βασικού οράματος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.
«Η διαμόρφωση αυτής της πρότασης, αυτού του προγράμματος, είναι, πιστεύουμε, το βασικό καθήκον του κόμματός μας την επόμενη περίοδο. Και πρέπει να επιχειρηθεί με συστηματικό και ολοκληρωμένο τρόπο, ακόμη και αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, παράλληλα με την εκλογική μας κινητοποίηση», λένε στην σχετική τους απόφαση, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για ένα νέο συμπεριληπτικό μοντέλο ανάπτυξης από το οποίο θα επωφελούνται και οι κοινωνικά αδύναμοι πολίτες.
«Οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία είμαστε εδώ για να συμβάλουμε, μέσα από την ανασυγκρότηση και την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, στην επεξεργασία και την εφαρμογή αυτής της πολιτικής», λένε, επαναλαμβάνοντας ότι μιλούν για μία πολιτική που θα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις κάθε είδους ανισότητες και θα εγγυάται την ισόρροπη ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη και προστασία των αδύναμων πολιτών, αλλά και μιας πολιτικής με όραμα την παραγωγικά, ενεργειακά, αμυντικά και πολιτικά αυτοδύναμη Ομοσπονδιακή Ευρώπη. Της πολιτικής μιας ‘σύγχρονης, σοσιαλιστικής, οικολογικής και δημοκρατικής αριστεράς’, όπως οι ίδιοι την περιγράφουν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.