ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σοάρες: Πρωτάθλημα και συμμετοχή στο Champions League με ΠΑΟΚ

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, παραχώρησε ο Ράφα Σοάρες. Ο 27χρονος Πορτογάλος πλάγιος αμυντικός, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

Για το πώς προέκυψε η πρόταση του ΠΑΟΚ, ο πρώην μπακ της Γκιμαράες τόνισε: «Όταν έμαθα τα νέα, πως ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ, ήμουν πολύ χαρούμενος κι ενθουσιασμένος. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που πάντα παλεύει για το πρωτάθλημα. Έχει καταπληκτικούς οπαδούς και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική. Ήταν μια εύκολη απόφαση».

Για το τι περιμένει από τη μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους»: «Ελπίζω να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Θέλω να γίνω πρωταθλητής Ελλάδας και θέλω να παίξω στο Champions League με τον ΠΑΟΚ».

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό του στυλ, ο Σοάρες τόνισε: «Είμαι ένας επιθετικογενής ποδοσφαιριστής. Θεωρώ πως είμαι ένας σύγχρονος μπακ. Μου αρέσει να βγαίνω στην επίθεση και να μοιράζω ασίστ. Φυσικά ξέρω ότι η πρώτη μου δουλειά είναι η άμυνα. Μου αρέσει να ανεβαίνω στη γραμμή και να συνδυάζομαι με τους συμπαίκτες μου. Ψάχνω συνέχεια τους συμπαίκτες μου μέσα στο γήπεδο. Έχω ταχύτητα στο παιχνίδι».

Για τους στόχους του ίδιο και της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν, ο γέννημα-θρέμμα της Πόρτο αμυντικός, σχολίασε: «Ελπίζω πως θα τα καταφέρω στον ΠΑΟΚ. Κάθε σεζόν προσπαθώ να βελτιώνω τους αριθμούς μου, όλο και περισσότερο, να παίζω όλο και καλύτερα. Και φέτος θέλω να είμαι καλύτερος από την περσινή σεζόν. Από άποψη αριθμών η περσινή ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Ακόμα και από λεπτά συμμετοχής. Θέλω όμως να κάνω ακόμα καλύτερη σεζόν».

Κλείνοντας, ο Ράφα Σοάρες έδωσε τη δική του υπόσχεση στον κόσμο και την ομάδα: «Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα δώσω τα πάντα για να πετύχω. Θα δουλέψω σκληρά για να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα και να γίνω ένας από τους πρωταγωνιστές. Πραγματικά το ελπίζω. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο και τους φιλάθλους να πετύχουν τους στόχους τους, να γίνουμε πρωταθλητές, Κυπελλούχοι και να κάνουμε μια καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.