ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης

Βραβείο «Προσωπικότητα 2022» για τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο

Με το βραβείο «Προσωπικότητα 2022» για την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το σημαντικό κοινωνικό και εν γένει έργο του, τιμήθηκε ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, ανάμεσα σε σπουδαία τιμώμενα πρόσωπα, όπως ο Πρύτανης του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής Παναγιώτης Καλδής, η Περιφερειάρχης Ιονίων νήσων πρ. Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα, η συνθέτρια, τραγουδίστρια και συγγραφέας Μαρίζα Κωχ κ.ά.

Η βράβευση του, επί 4 τετραετίες και ιδιαίτερα αγαπητού στους κόλπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημάρχου Ιλίου πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιουνίου 2022,  από τον δήμαρχο Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη και την αντιπεριφερειάρχη Πειραιώς Σταυρούλα Αντωνάκου.

Ο ίδιος ευχαρίστησε για την τιμή στο πρόσωπό του, τόνισε ωστόσο πως δεν κάνει τίποτε περισσότερο από το αυτονόητο, να υπηρετεί δηλαδή την πόλη του με πίστη και αφοσίωση. Αφιέρωσε επίσης, το βραβείο στον αείμνηστο Βασίλη Κουκουβίνο, τον δήμαρχο τον οποίο διαδέχθηκε και υπήρξε ο μέντορας και πολιτικός του δάσκαλος για 16 ολόκληρα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Νίκος Ζενέτος είναι από τους δημάρχους που έχουν αφήσει ένα ευρύ κοινωνικό αποτύπωμα στον τόπο, με σημαντικές πρωτοβουλίες, δράσεις και ενέργειες, που είχαν ως σημείο αναφοράς τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.