ΕΛΛΑΔΑ

Δηλώσεις για τουρισμό και εκλογές

Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2023»

Τόσο για τη φετινή τουριστική κίνηση όσο και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο «ούτως ή άλλως για προεκλογική χρονιά».

Ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε το Σάββατο (09/07) για τη φετινή τουριστική κίνηση, κάνοντας λόγο «για την καλύτερη χρονιά όλων των εποχών», ενώ ξεκαθάρισε πως οι εκλογές «θα γίνουν την άνοιξη του 2023».

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις στο MEGA, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών: «Δεν είπε κανείς ότι δεν είμαστε σε προεκλογική χρονιά. Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε τον τρίτο χρόνο της θητείας της και μπαίνει στην τέταρτη. Οι εκλογές ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός ότι θα γίνουν την άνοιξη του 2023. Αυτή η κουβέντα έχει τελειώσει».

Βέβαια, ο ίδιος πρόσθεσε ότι είναι προς το συμφέρον της Ν.Δ. να γίνουν τώρα εκλογές, καθώς οι δημοσκοπήσεις τής δίνουν προβάδισμα, ωστόσο επέλεξε να εξαντλήσει την τετραετία γιατί έρχεται βαρύς χειμώνας. «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα στον αέρα για να κάνουμε εμείς προεκλογική εκστρατεία», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακόμα, όσον αφορά στη φετινή τουριστική κίνηση, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων είπε: «Είμαστε στην καλύτερη τουριστική μας χρονιά όλων των εποχών. Είναι όλα 100% γεμάτα. Όταν κάτι έχει μεγάλη ζήτηση, αυξάνεται και η τιμή. Αυτό θα συνέβαινε και χωρίς τον πόλεμο. Δουλεύουμε, μαζεύουμε τα χρήματα για να έχουμε πλεόνασμα και να πάρουμε μέτρα όταν είναι αναγκαία». Επιπλέον, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι οι μισθοί δεν είναι καθηλωμένοι, μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό, ενώ στο κομμάτι της εστίασης και του τουρισμού υπάρχει έλλειμα εργατικού δυναμικού.

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι με την ανακοίνωση του προγράμματος επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών παρατηρήθηκε ξαφνική άνοδος τιμών αλλά, όπως τόνισε, έρχονται έλεγχοι γι' αυτές τις αυξήσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις θα επιβληθούν πρόστιμα.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.