ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Superleague

Άρης: Παρουσιάστηκε η νέα εντός έδρας φανέλα

Με τον Χουάν Ιτούρμπε έκανε τα αποκαλυπτήριά της η εντός έδρας φανέλα του Άρη για τη σεζόν 2022-2023.
Ο Παραγουανός εξτρέμ, με αργεντίνικες καταβολές, ήταν αυτός που «χρησιμοποίησε» η ΠΑΕ Άρης για να δώσει στη δημοσιότητα την επίσημη ενδυμασία της ομάδας για τα ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης». Τη σχετική φωτογραφία συνοδεύει και μήνυμα του Ιτούρμπε, το οποίο αναφέρει: «Πάμε Άρη! Είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω την καινούρια εντός έδρας φανέλα μας. Ας ονειρευτούμε το απίθανο!».
Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και τις τιμές των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα απέναντι στη Γκόμελ (Πέμπτη 21/7, 21:00 - «Κλεάνθης Βικελίδης»), για το Β’ προκριματικό γύρο του Conference League. Τιμές οι οποίες ξεκινούν από τα 15 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 100 στη θύρα των VIP που πρόσφατα μετονομάστηκε σε «Άλκης Καμπανός».
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Χερμάν Μπούργος περιμένει με ανυπομονησία τον Αντρέ Γκρέι. Ο Τζαμαϊκανός διεθνής, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7, 12:30). Θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και, αν όλα πάνε καλά, θα βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο. Εν συνεχεία, θα «πετάξει» για την Αυστρία όπου ως τις 8 του μήνα οι Θεσσαλονικείς θα πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, στις 18:30, θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό του Άρη με αντίπαλο το Αμβούργο, με τον Μπούργος να δίνει πιθανότατα χρόνο συμμετοχής και στον νεοαποκτηθέντα Πάπε Σέικ Ντιοπ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.