Neo

Μπακογιάννης όπως… Παπαθεμελής;

Κάθε φορά που οι εκλογές έρχονται κοντά, οι δήμαρχοι θυμούνται ότι οι πόλεις πρέπει να είναι καθαρές, αλλά και… ήσυχες. Κάπως έτσι, λοιπόν, χθες ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά των επιχειρηματιών εστίασης κα διασκέδασης στο Γκάζι, προαναγγέλλοντας ότι δεν θα επιτρέψει να σταματούν τα μαγαζιά τη μουσική στις… 6 και τις 7 το πρωί. Ο Μπακογιάννης, μάλιστα, προανήγγειλε ότι τα πρόστιμα θα είναι βαριά, ενώ όλα δείχνουν ότι από Δευτέρα ως Παρασκευή, το «ωράριο» της μουσικής θα φτάνει ως τη 1 τη νύχτα, προς μεγάλη ικανοποίηση των κατοίκων -και ψηφοφόρων. Πάντως, ακόμη και ο Παπαθεμελής επέτρεπε την νυχτερινή διασκέδαση ως τις 3…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Πιστεύω ότι κάποτε θα πρέπει ν ´Αλλάξουμε πρακτικές και συνήθειες για να διορθωθούν ορισμένα πράγματα στον τρόπο της ζωής μας .
    Να εφεύρουμε την ποιότητα μέσω της ηθικής στην πολιτική .
    Ε ! αυτό σίγουρα χρειάζεται να αρχίζει από μας τους ίδιους. Και να περιλαμβάνει το σπίτι μας , την γειτονιά μας, την πόλη μας και προπάντων την υδρόγειο ΜΑΣ !
    Με άλλα Λόγια σκεφτόμαστε παγκόσμια αλλά σίγουρα ενεργούμε τοπικά !
    Έτσι θα σώσουμε και το περιβάλλον μας.
    Οι εκάστοτε Δήμαρχοι δεν έχουν ανάγκη να εντάσσονται σε πολιτικά κόμματα προσπαθούν να βελτιώνουν την ζωή όλων των δημοτών τους .
    Αυτό έχουν σαν αποστολή και σκοπό στη θητεία τους στα κοινά !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.