ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεύτερη ήττα στην Αυστρία

Ήττα με 3-1 για τις «ρεζέρβες» του Ολυμπιακού απ’ την Αρμίνια Μπίλεφελντ

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Αρμίνια Μπίλεφελντ στο πέμπτο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους, σε ένα ματς που ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε πάρα πολλές «ρεζέρβες», κρατώντας το βασικό κορμό της ενδεκάδας των «ερυθρόλευκων» για το αυριανό (2/7, 16:30) φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ. Οι Κλος, Ρζατκόφσκι και Χακ τα γκολ των Γερμανών, με τους Πειραιώτες να μειώνουν σε 2-1 στο 35’ με τον Τικίνιο Σοάρες.

Οι αναπληρωματικοί του Ολυμπιακού δεν μπήκαν συγκεντρωμένα στο ματς και πλήρωσαν το κακό τους πρώτο ημίωρο, όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ. Στο 8’ Κλος κοντρόλαρε την μπάλα με στο στήθος μετά από κόντρες, σούταρε και σκόραρε, ενώ στο 22’ ο σκόρερ του πρώτου γερμανικού γκολ έβγαλε ωραία σέντρα προς τον Ρζατκόφσκι που με σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχης έκανε το 2-0.

Στο 35’ ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-1, όταν από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Τικίνιο Σοάρες έχοντας πάρει πολύ καλή θέση μέσα στη γερμανική περιοχή σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά.

Δύο λεπτά μετά η Αρμίνια απείλησε ξανά, όμως η εκτέλεση φάουλ του Ρζατκόφσκι πέρασε λίγο άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς τόνωσαν την επίθεση των περσινών πρωταθλητών Ελλάδας, που έχασαν τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.

Στο 72’ ο Ολυμπιακός έπαιξε γρήγορα με Αμπουμπακάρ, Ζινκερνάγκελ και Χασάν, ο Καρβάλιο έκανε το σουτ από τα δεξιά, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 81' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ζινκερνάγκελ, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έκανε το σουτ εντός περιοχής, αλλά η προσπάθειά του πέρασε πάνω από την εστία του Καπίνο, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του επιθετικού απ’ τη Μαυριτανία βρήκε σε ετοιμότητα τον Έλληνα γκολκίπερ της Αρμίνια.

Στο 87’ ο Μασούρας από καλή θέση πλάσαρε άουτ, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με πολύ ωραία κίνηση και πλασέ στο 88’ ο Χακ έπειτα από ασίστ του Νίμαν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μπα, Α. Παπαδόπουλος (78’ Ρέαμπτσιουκ), Κούτρης (40’ λ.τρ. Μπαγκαλιάνης), Κούντε (63’ Μαντί Καμαρά), Μπουχαλάκης, Καρβάλιο (78’ Μασούρας), Βαλμπουενά (63’ Αμπουμπακάρ Καμαρά), Φαντιγκά (63’ Ζίνκερνάγκελ), Τικίνιο (63’ Χασάν).

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ (Ούλι Φόρτε): Kαπίνο, Ντε Μεντίνα (63’ Νίμαν), Χούζινγκ, Αντράντε, Σίντλερ (63’ Κόνσμπρουχ), Πριέτλ, Ρζατκόφσκι (63’ Ινς), Μπέλο (58’ Γκεμπάουερ), Οκουγκάβα (63’ Κρούγκερ), Κλος (63’ Χακ), Σέρα (63’ Ράμος).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.